Elektrinis prietaisas nuo uodų “Thermacell E55X”

Elektrinis prietaisas nuo uodų “Thermacell E55X” 29 m²

Thermacell E55X
69,90 €
Nėra mokesčio

Atbaidykite didžiausią uodų spiečių vienu mygtuko paspaudimu!

Visiškai naujas elektrinis prietaisas nuo uodų "Thermacell" veikia ilgiau, jo atbaidymo mechanizmas yra optimizuotas ir valdomas vienu mygtuku. Šis E55 repelentas nuo uodų sukurtas taip, kad užtikrina geriausią veikimą, yra bekvapis ir kompaktiškas, jį paprasta naudoti. Įkraunamas, maitinamas ličio-jonų baterija apsaugo 29 m² plotą. Ilgaamžis, kompaktiškas ir galingas.

Pakuotę sudaro: prietaisas ir vienas 12 valandų veikiantis papildymas. 

Kiekis

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €  

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

Visų laikų pažangiausia repelentinė sistema - įkraunamas Thermacell E55 uodų atbaidymo prietaisas be purškimo ir dietiltoluamido. Daugiau jokių ant odos tepamų cheminių priemonių!

Įjunkite vos vienu mygtuko paspaudimu ir uodų nebėra! Per kelias minutes prietaisas įkaista, suaktyvina nematomą bekvapį repelentą ir jau po 15 minučių galite džiaugtis maksimalia lauko erdvės apsauga nuo uodų!

Idealiai tinka terasoms, prie baseino, deniams ar bet kokiai lauko erdvei.

Jo veiksmingumas neprilygsta žvakėms ar fakelams ir yra daug kartų efektyvesnis. Be to, nekenksmingas ir visiškai saugus aplinkai. Kaip ir visus Thermacell repelentus, šio saugą ir veiksmingumą įvertino EPA (aplinkos apsaugos agentūra).

O pirmtakas "Radius" buvo išrinktas Populiariu 2018 metų mokslo didžiojo apdovanojimo laimėtoju atkuriant jų BOWN (geriausios naujienos) apdovanojimą!

FUNKCIONALUMAS

Pažangi technologija. Įkraunamas ir intuityvus, valdomas vos vieno mygtuko paspaudimu. Skirtingai nuo žvakių ar fakelų, šis pažangus repelentas yra be kvapo, nerūkstantis ir nepalieka netvarkos. Mobilus, visiškai sandarus ir apsaugotas nuo išsiliejimo, transportavimui tinkamas dizainas.

Atitinka TAA reikalavimus transportavimui oru. Pastoviai veikia bet kokiame aukštyje.

Ilgalaikis veikimas. Viena ilgalaikė užpildymo kasetė gali veikti visą sezoną. Komplektacijoje - 12 valandų veikiantis papildymas. Papildomai galima įsigyti 12 valandų arba 40 valandų veikiantį papildymą.

Vienu įkrovimu veikia 6,5+ valandas. 

Įkrovimo indikatorius leidžia žinoti, kiek liko veikimo laiko. Pilnai įsikrauna per 5 valandas. Veikia ir kraunamas.

Yra pasirenkamas automatinis išjungimo laikmatis (po 2 valandų) arba gali veikti pastoviai. Transportavimo metu galima išjungti.

Veiksmingumas. Apsaugos nuo uodų zona apima 29 m². 

Komplektacija: 1 elektrinis prietaisas nuo uodų su įmontuota ličio jonų įkraunama baterija, viena 12 valandų užpildymo repelento kasetė ir USB įkrovimo laidas.

LAIKYMO SĄLYGA: Pilnai įkraukite prieš nenaudodami ilgą laiką.

Thermacell E55X
5 Prekės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės

( 16 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį