Uodų atbaidymo prietaisas “Thermacell MR300G” 20 m²

Thermacell MR300G
35,00 €
Nėra mokesčio

Uodų atbaidymo prietaisas “Thermacell MR300G” - net iki 98% efektyvus, uodus, museles ir kitus kraujasiurbius mašalus atbaidantis įrenginys, veikiantis lauke net iki 20 m² plote.

Nedidelis, patogus nešioti, paprastas naudoti Thermacell MR300G repelentas nuo uodų veikia be atviros liepsnos, keičiant užpildus. Padeda efektyviai atsikratyti uodų ir sukuria iki 12 valandų (standartinė komplektacija) apsaugą nuo įkandimų ir tuo pačiu nuo uodų platinamų ligų, nenaudojant DEET ar kitų stiprių chemikalų.

Pakuotėje rasite:
- Thermacell MR300G uodus atbaidantis prietaisas
- 1 dujų balionėlis
- 3 repelento plokštelės

Kiekis

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €  

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

Naujas ir patobulintas, nepurškiamas uodų atbaidymo prietaisas “Thermacell MR300G” - net iki 98% efektyvus, uodus, museles ir kitus kraujasiurbius mašalus atbaidantis įrenginys, veikiantis net iki 20 m² plote.

Nedidelis, patogus nešioti, paprastas naudoti Thermacell MR300G repelentas nuo uodų veikia be atviros liepsnos, keičiant užpildus, leidžia mėgautis apsauga nuo uodų be jokių purškalų, DEET ir sąlyčio su oda. Padeda efektyviai atsikratyti uodų ir sukuria iki 12 valandų (standartinė komplektacija) apsaugą nuo uodų įkandimų ir tuo pačiu nuo uodų platinamų ligų, nenaudojant DEET ar kitų stiprių chemikalų. 

Papildomai galima įsigyti 48 valandas veikiantį papildymą (12 repelento plokštelių ir 4 butano balionėliai).

Thermacell MR300G repelentą galima naudoti terasoje prie namo, sode, kempingo vietovėje, medžioklėje, žvejyboje ar bet kur gamtoje.

MR300 naudoja vidinį šildymo elementą, kad suaktyvintų uodus atbaidančią priemonę, esančią repelento plokštelėse ir sukuria efektyvią apsaugos zoną, kuri sustabdo uodus prieš jiems priartėjus.

Patrauklus žalios spalvos dizainas pasižymi neišsiskiriančia, su aplinka susiliejančia išvaizda ir puikiai papildo bet kokią stovyklavimo, medžioklės ar žvejybos išvyką.
Be galo paprastas naudoti – nešiojamasis uodų atbaidiklis yra su priekyje esančiu jungikliu prietaisui įjungti ir mygtuku šilumos šaltiniui įjungti. 

Pakuotėje rasite:
- Thermacell MR300G uodus atbaidantis įrenginys
- 1 dujų balionėlis
- 3 repelento plokštelės

Thermacell MR300G nešiojami prietaisai nuo uodų - tai paprastas būdas apsisaugoti nuo įkandimų. Šis prietaisas nereikalauja daug priežiūros, veikia keičiant užpildymus.

Thermacell MR300G
4 Prekės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės

( 16 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį