Ylang-Ylan-eterinis-aliejus

100% Ylang Ylang (kanangų) eterinis aliejus, 10 ml

Aromatic •89• eterinis aliejus
10,00 €
Nėra mokesčio

Aromatic •89• Ylang Ylang (kanangų) eterinis aliejus yra 100% grynas, išgautas distiliavimo būdu iš kanangų žiedų. Pasižymi saldžiu gėlių aromatu, persipinančiu su sodriu, svaiginančiu ir šiltu medienos natų atspalviu.

Kiekis: 10 ml

Kiekis

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €  

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

Aromatic •89• eteriniai aliejai gaminami naudojant skirtingus distiliavimo būdus, priklausomai nuo augalo, iš kurio jis yra išgaunamas, kurie užtikrina eterinių aliejų kokybę ir jų veiksmingumą.

Eterinių aliejų gamybos procesas yra kruopštus ir atidus. Kiekvienas eterinis aliejus yra išgaunamas laikantis aukščiausių kokybės standartų, siekiant užtikrinti, kad eteriniai aliejai būtų saugūs ir išlaikytų savo veiksmingas savybes.

SAVYBĖS IR POVEIKIS

Antibakterinės, antivirusinės ir priešgrybelinės savybės: žinomas kaip natūralus antibiotikas ir gali būti naudojamas odos infekcijų, peršalimo, gripo ir kitų infekcinių ligų prevencijai.

Antioksidacinės savybės: galingas antioksidantas, kuris gali padėti apsaugoti ląsteles nuo žalos, kurią sukelia laisvieji radikalai.

Raminančios ir antidepresinės savybės: gali padėti atsipalaiduoti ir palengvinti stresą. 

Odos priežiūros savybės: gali padėti pagerinti odos būklę, paveikti aknę, egzemą ir kitas odos problemas. Gali padėti nuraminti pernelyg išsausėjusią, jautrią odą, subalansuoti sebumo išsiskyrimą. Naudojamas kaip priemonė, stimuliuojanti galvos odą, skatinanti plaukų augimą. 

Stimuliuojančios savybės: žinomas kaip afrodiziakas ir gali padėti pagerinti nuotaiką, sumažinti stresą ir nerimą.

Balansuojančios savybės: gali padėti sumažinti aukštą kraujospūdį.

Parfumerinės savybės: naudojamas parfumerijoje, nes turi malonų, sodrų aromatą.

NAUDOJIMAS

Aromaterapija: įlašinkite 1-6 lašus į 20 ml vandens, naudokite difuzoriams, aromaterapinei žvakidei ar kitai garinimo priemonei.

Vonia: 8-10 lašų į vandenį. 

Veido masažas: 4 lašus ylang ylang eterinio aliejaus sumaišykite su 15 ml simondsijų, 2 lašais frankincenso ir 1 lašu morkų sėklų aliejais. Švelniai kilkite nuo kaklo į viršų, iki pat kaktos, masažuodami smulkiais sukamaisiais judesiais. Aliejų likutį švelniai nuvalykite servetėle. Kad aliejai geriau įsigertų ir suteiktų geresnį efektą, po masažo veidą uždenkite šiltu vandeniu sudrėkintu rankšluosčiu ir pagulėkite, kol rankšluostis atvės.

Kosmetika: praturtinkite savo mėgstamas kosmetikos priemones, tokias kaip kremas, losjonas, plaukų priemonė ar muilas 1 lašu eterinio aliejaus.

NAUDINGI PATARIMAI

Jei kankina nemiga: užlašinkite kelis lašus eterinio aliejaus ant pagalvės.

Norint pasigaminti natūralius kvepalus: sumaišykite 2 lašus Ylang Ylang (kanangų) eterinio aliejaus su 10 ml bazinio aliejaus.

Dėmesio! Ylang Ylang (kanangų) eterinis aliejus yra saugi priemonė, tačiau, kaip ir bet kurią kitą natūralią priemonę, jį reikėtų vartoti saikingai. Jei esate nėščia, žindote ar sergate kokia nors liga, prieš naudojant Ylang Ylang (kanangų) eterinį aliejų pasitarkite su gydytoju.

Eteriniai aliejai nėra vaistai. Jų poveikis tiriamas, o dėl ES sveikatos teiginių kontrolės negalime pateikti pilno savybių aprašymo.

Aromatic •89• eterinis aliejus
5 Prekės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės

( 16 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį