arbatmedžių-eterinis-aliejus

100% arbatmedžių eterinis aliejus, 10 ml

Aromatic •89• eterinis aliejus
10,00 €
Nėra mokesčio

Aromatic •89• arbatmedžių eterinis aliejus yra 100% grynas, išgautas iš arbatmedžių, pasitelkiant tradicinius distiliavimo būdus. Jis išsiskiria intensyviu, šiek tiek eukaliptą ir medieną primenančiu aromatu. 

Kiekis: 10 ml

Kiekis

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €  

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

Aromatic •89• eteriniai aliejai gaminami naudojant skirtingus distiliavimo būdus, priklausomai nuo augalo, iš kurio jis yra išgaunamas, kurie užtikrina eterinių aliejų kokybę ir jų veiksmingumą.

Eterinių aliejų gamybos procesas yra kruopštus ir atidus. Kiekvienas eterinis aliejus yra išgaunamas laikantis aukščiausių kokybės standartų, siekiant užtikrinti, kad eteriniai aliejai būtų saugūs ir išlaikytų savo veiksmingas savybes.

SAVYBĖS IR POVEIKIS

Antibakterines, antivirusines ir priešgrybelines savybes: žinomas kaip natūralus antibiotikas ir gali būti naudojamas odos infekcijų, peršalimo, gripo ir kitų infekcinių ligų prevencijai. Valo, grynina orą.

Antioksidacinės savybes: galingas antioksidantas, kuris gali padėti apsaugoti ląsteles nuo žalos, kurią sukelia laisvieji radikalai.

Valomosios savybės: gali būti puiki priemonė buityje, naudojamas valyti namus ir rūbus. Šios savybės gali padėti pašalinti bakterijas, virusus ir grybelius bei pašalinti nemalonius kvapus.

Kosmetinis poveikis: gali padėti reguliuoti odos riebalų gamybą ir sumažinti spuogų atsiradimą, tinka aknės pažeistos odos priežiūrai.

NAUDOJIMAS

Aromaterapijai: lašinkite po 1–6 lašus į difuzorių, aromaterapinę žvakidę ar kitą garinimo priemonę.

Voniai: lašinkite po 5-8 lašus į vonią. Prieš pilant, būtina sumaišyti su medumi, pienu, vonios aliejumi, druska ar putomis.

Masažams: sumaišykite 1–2 lašus su 10 ml bazinio aliejaus ir masažuokite pažeistas vietas.

Kosmetikai: praturtinkite savo mėgstamas kosmetikos priemones, tokias kaip kremas, losjonas ar muilas, plaukų priežiūros priemones.

Valymui: sumaišykite 10–20 lašų su 1 litru vandens ir naudokite kaip valymo priemonę.

Pirtims: pasigaminkite purškalą ir juo išpurkškite sienas, gultus ar / ir grindis. Kvapo intensyvumą rinkitės pagal poreikį. Galite maišyti su eukaliptu ar kitu pasirinktu eteriniu aliejumi.

Dėmesio! Arbatmedžių eterinis aliejus yra saugi priemonė, tačiau, kaip ir bet kurią kitą natūralią priemonę, jį reikėtų vartoti saikingai. Jei esate nėščia, žindote ar sergate kokia nors liga, prieš naudojant šį eterinį aliejų, pasitarkite su gydytoju.

Eteriniai aliejai nėra vaistai. Jų poveikis tiriamas, o dėl ES sveikatos teiginių kontrolės negalime pateikti pilno savybių aprašymo.

Aromatic •89• eterinis aliejus
5 Prekės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės

( 16 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį