Ekologiškas-kūno-losjonas-fir

TANGENT GC natūralus kūno losjonas "Fir" 350 ml

Tangent GC Body lotion "Fir" 350 ml
37,00 €
Nėra mokesčio

TANGENT GC kūno losjonas „FIR“ pagamintas tik iš natūralių bei aukščiausios kokybės ingredientų, užtikrinančių saugią kūno odos priežiūrą ir efektyvų rezultatą.

Kūno losjone gausu odą puoselėjančių elementų, tokių kaip taukmedžio sviestas, saulėgrąžų aliejus ir hamamelio vanduo, kurie yra svarbūs sausai ir šerpetojančiai odai. Jie drėkina, maitina odą, suteikia jai elastingumo ir jaunatviško gyvybingumo.

Gaivus Sibiro eglės kvapas su medienos natomis.

Kiekis: 350 ml

Kiekis

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €  

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

Ekologiški „TANGENT GC“ kūno losjonai – tai mažomis partijomis gaminami kūno priežiūros produktai, atitinkantys medicinos standartus ir Jūsų odos keliamus reikalavimus. 

Prancūzijoje pagaminto „TANGENT GC“ kūno losjono “FIR” sudėtyje yra tik natūralūs bei aukščiausios kokybės ingredientai, užtikrinantys saugią kūno odos priežiūrą ir efektyvų rezultatą.

Šiame maistingųjų medžiagų turinčiame Tangent GC Fir kūno losjone gausu odą puoselėjančių elementų, tokių kaip taukmedžio sviestas, saulėgrąžų aliejus ir hamamelio vanduo, kurių natūralios galios susijungia ir sukuria turtingą formulę.

Šie komponentai yra svarbūs sausai ir šerpetojančiai odai, kadangi jie ne tik sudrėkina, bet ir pamaitina odą, suteikdami jai elastingumo ir jaunatviško gyvybingumo.

„FIR“ – tai atkaklus sibirietiškos eglės augimas, vis naujas jos atgimimas kaitrią vasarą ar geliančią žiemą. Sodriai žaliais ir tvirtais spygliais pasidengusios eglės šakos svyra glostyti gimtąją žemę, o dailus kamienas elegantiškai laiko per daugybę metų sukauptą svorį. Balzaminis eglės ir pušies aromatas su viršutine pipirine nata glosto, nuramina ir sukuria saugų pavėsį, sėdint ant minkštutėlių samanų.

SAVYBĖS

- Patogus butelis su dozatoriumi

- Su natūraliais ingredientais iš ekologinio ūkio

- Be dirbtinių dažiklių

– Be konservantų

Sudėtis:

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Sorbitan Stearate, C12-15 Alkyl benzoate, Butyrospermum Parkii Butter, Stearyl Alcohol, Glycerin, Oleyl Erucate, Sucrose Cocoate, Helianthus Annuus Seed Oil, Hamamelis Virginiana Water, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Tocopherol, Parfum, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

„TANGENT GC“  – tai koja kojon su gamta žengiantis švedų prekinis ženklas. Chemijos pramonei nepavaldus, tačiau gamtos siūlomiems sprendimams atidus „TANGENT GC“ kuria tik natūralios sudėties, ekologiškos ir veganiškos kilmės produktus. 

Tangent GC Body lotion "Fir" 350 ml
5 Prekės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės

( 16 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį