Ekologiškas-rankų-kremas-TANGENT GC-oud

TANGENT GC ekologiškas rankų kremas "Oud" 50 ml

Tangent GC Hand cream "Oud" 50 ml
21,00 €
Nėra mokesčio

Ekologiškas rankų kremas TANGENT GC „OUD“, pagamintas iš grynų augalinių lipidų, tokių kaip taukmedžio sviestas, alavijų lapų sultys bei rapsų ir kokosų aliejai, yra saugus net ir jautriai rankų odai.

Unikalus medienos natų ir žievės akcentų aromatas.

Kiekis: 50 ml

Kiekis

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €  

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

Ekologiški „TANGENT GC“ rankų kremai - tai mažomis partijomis gaminami kūno priežiūros produktai, atitinkantys medicinos standartus ir Jūsų odos keliamus reikalavimus.

Švedijoje atsakingai pagamintų rankų kremų formulę sudaro tik gryni augaliniai lipidai, pvz., taukmedžio sviestas, alavijų lapų sultys bei rapsų ir kokosų aliejai. Trumpame ingredientų sąraše nerasite dažiklių, konservantų ar naftos cheminių produktų, taigi „TANGENT GC“ produktai yra saugūs net ir jautriai rankų odai.

Giliai ir intensyviai drėkinantis ekologiškas kremas rankoms stebina šilkiniu švelnumu ir puikiai į odą įsigeriančia formule. Dėl išskirtinai lengvos tekstūros, tačiau turtingos sudėties, kuri ilgam pamaitina šerpetojančią bei jautrią rankų odą, „TANGENT GC“ šį kremą filosofiškai praminė „prisilietimo menu“.

„OUD“ – tai neskubūs pasivaikščiojimai po daugiametę girią, bandant įžiūrėti aukščiausio bei dangų remiančio medžio viršūnę, kvėpuojant sumišusiu sausos žemės, brandžios agarmedžio medienos ir auksinių sakų aromatu. „OUD“ atveria kelius į gamtos išpuoselėtą slėnį, kur galima pasisemti energijos bei įkvėpti gyvybės, o pakeliui namo – maloniai atrasti megztinio apykaklėje pasislėpusį miško aromatą.

SAVYBĖS

- Pagaminta iš natūralių ingredientų iš ekologinio ūkio

- Be dirbtinių dažiklių

– Be konservantų

- Ekologiškas ir veganiškas

Sudėtis:

Aqua, Glycerin, Sorbitan olivate, Cetearyl olivate, Brassica compestris seed oil, Caprylic/Capric triglyceride, Butyrospermum parkii butter, Aloe barbadensis, leaf extract, Stearyl alcohol, Cetyl alcohol, Cetyl palmitate, Sorbitan palmitate, Benzyl alcohol, Parfum, Xanthan gum, Allantoin, Salicylic acid, Hexyl Cinnamal, Sorbic acid, Linalool, Limonene, Sodium hydroxide, Citronellol, Citric acid, Hydroxycitronellal, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Benzyl benzoate, Sodium sulfit. 

„TANGENT GC“  – tai koja kojon su gamta žengiantis švedų prekinis ženklas. Chemijos pramonei nepavaldus, tačiau gamtos siūlomiems sprendimams atidus „TANGENT GC“ kuria tik natūralios sudėties, ekologiškos ir veganiškos kilmės produktus. 

Tangent GC Hand cream "Oud" 50 ml
5 Prekės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės

( 16 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį