Veido kremas brandžiai odai su aukso dulkėmis

Veido kremas brandžiai odai su aukso dulkėmis “Crema Antiage Gold 24K”

Locherber “Crema Antiage Gold 24 K” 50 ml
59,00 €
Nėra mokesčio

Locherber veido kremas brandžiai odai “Crema Antiage Gold 24K” skirtas brandžios odos priežiūrai, išsiskiria savo vertinga tekstūra ir iš karto suteikia šilkinį bei maitinamąjį poveikį.

Naujausios kartos tripeptidas, išradingai biologiškai konjuguotas su aukso dalelėmis, kad perteiktų žinią ląstelėje. Mėgaukitės elastinga, sudrėkinta, jauna ir švytinčia oda, kurią suteikia kremo sudėtyje esančios 24K aukso dalelės.

Kiekis: 50 ml

Kiekis
Paskutinė prekė

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

 

Nemokamas pristatymas nuo 50.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

Locherber veido kremas brandžiai odai “Crema Antiage Gold 24K” stebina savo vertinga tekstūra ir iš karto suteikia šilkinį bei maitinamąjį poveikį. Nelaukite ilgiau, atraskite savo naują aukso amžių iš karto!

Naujausios kartos tripeptidas, išradingai biologiškai konjuguotas su aukso dalelėmis, kad perteiktų žinią ląstelėje, leidžia mėgautis elastinga, sudrėkinta, jauna ir švytinčia oda.

Kovai su odos senėjimo požymiais sukurtas kremas brandžiai veido odai įdarbina visus jame esančių vertingų veikliųjų medžiagų privalumus. Nepaprasta produkto konsistencija suteikia odai stiprų teigiamą poveikį.

Senėjimą stabdantis kremas su aukso dulkėmis savo vertinga tekstūra bei veikliosiomis medžiagomis sukuria betarpišką šilkinį ir maitinamąjį poveikį, siekiant iš naujo atstatyti veido ovalo kontūrus, suteikti odai jaunystės ir švytėjimo.

Pagrindiniai ingridientai: aukso peptidai, taukmedžio sviestas, vitaminas B5, alijošius, vitaminas E ir augalų ekstraktai.

Rezultatas: pagerina odos elastingumą ir drėkinimą, todėl oda tampa švytinti, elastinga ir atjaunėjusi.

NAUDOJIMAS: paskirstykite priemonę ant švariai nuplauto veido ir kaklo zonos, švelniai įmasažuokite. Jau nuo pirmųjų panaudojimų oda tampa šviesesnė. Naudokite ryte ir vakare. 

Išbandytas nikeliu.

Be parabenų.

Neišbandytas su gyvūnais.

Dermatologiškai patikrintas.

Pagaminta Šveicarijoje.

Aukso nauda:

Auksas, pasirodo, yra nepakeičiamas mineralas mūsų odos sveikatai ir jaunystei. Be to, kad harmoningai sujungia prabangą ir gyvybingumą, mikronizuotas auksas naudojamas kaip aktyvių savybių mūsų odai šaltinis. Jis gali užtikrinti mūsų ląstelėms katalizines ir gyvybiškai svarbias savybes, kurios kartu su fizinėmis savybėmis yra šviesos ir šilumos šaltinis.

Moksliniai ir medicininiai tyrimai įrodė aukso poveikį išskirtinai estetinei priežiūrai, žymiai sulėtindamas senėjimo požymių procesus. Aukso procedūra nuostabiai atpalaiduoja kūną, suteikia organizmui energijos ir jėgų bei saugo nuo žalingo aplinkos poveikio.

Teigiamas prabangaus 24 karatų aukso gydymo poveikis: mažina raukšles ir stangrina odą, suteikia jai spindesio ir švytėjimo, naikina laisvuosius radikalus, mažina uždegimą ir ligų progresavimą (veikia autoimuniškai).

Nepaprasta aukso procedūra yra būtina, norint pagerinti savijautą ir panaikinti matomus senėjimo požymius. Šis gydymas yra pagrįstas moksliniais duomenimis, kurie dar kartą patvirtina formules, kurios atjaunina išsausėjusią odą, atkuria ir pašalina negyvąsias odos ląsteles, o veido oda tampa spindinti ir be dėmių.

Pagrindines aukso naudojimo kosmetikoje savybės:

Valo ir tonizuoja: kosmetika su aukso dulkėmis žinoma dar nuo senovės ajurvetinės terapijos laikų, pasižyminti kartu ir valomuoju poveikiu; oda atgauna energiją, o pašalinant makiažo pėdsakus ir nešvarumus, išsaugo normalią odos pH pusiausvyrą.

Drėkina ir maitina: intensyviai drėkinančios ir maitinančios medžiagos padeda odai išlaikyti gyvybiškai svarbų drėgmės lygį. Drėkikliai yra specifiniai kiekvienam odos tipui, maitina ir drėkina, taip užkertant kelią priešlaikiniams senėjimo požymiams, kuriuos sukelia laisvieji radikalai. Be to, aukso drėkikliai gali kontroliuoti kolageno skilimą ir taip palaikyti natūralų odos drėgmės balansą.

Antioksidacinis poveikis: senėjimas yra fiziologinis procesas, kuris linkęs vis labiau stiprėti dėl žalingo saulės poveikio, oro taršos ir nesveiko gyvenimo būdo, kuris yra priešlaikinio senėjimo priežastis. Jei rūpinamės savo oda, galime išlaikyti ją sveiką ir spindinčią net senatvėje.

Auksas kartu su vitaminais A, C, E, linolo rūgštimi, natūraliais žolelių ekstraktais ir eteriniais aliejais sutraukia poras, mažina matomus priešlaikinio senėjimo požymius, gerina kraujotaką, stangrina odos tonusą ir padidina odos elastingumą.

Apsauginis poveikis: auksu praturtinta kosmetika padeda sumažinti žalingą aplinkos taršos poveikį ir užkirsti jam kelią. Natūralios aukso savybės atlieka priešuždegimines, antibakterines ir antioksidacines funkcijas bei užtikrina apsaugą nuo mikroorganizmų ir UV spindulių poveikio.

Senėjimą stabdantis poveikis: auksas atgaivina, stangrina odą, padaro ją jaunesne ir lygesne. Mineralas, naudojamas kaukės pavidalu arba kaip natūralūs aliejai, gali prasiskverbti per odą, įsiskverbti į ląsteles ir jas išvalyti, atgaivindamas jas net giliausiuose sluoksniuose.

Antihiperpigmentacija: aukso pagrindu pagaminta kosmetika gali užkirsti kelią melanino pertekliui, kuris sukelia hiperpigmentaciją, būdingą moterims, kurių oda yra šviesi, turinčios hormoninių sutrikimų arba kurių oda ilgą laiką buvo veikiama UV spindulių.

Anticeliulitinis poveikis: aukso pagrindu pagamintos kosmetikos naudojimas ant mūsų odos gali padidinti audinių temperatūrą, kas atitinkamai padeda absorbuoti aukso mikrodaleles. Tai leidžia pašalinti skysčių perteklių poodiniuose audiniuose, sumažinti riebalinį audinį ir celiulitą. 

Locherber “Crema Antiage Gold 24 K” 50 ml
2 Prekės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės

( 16 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį