Sangrinamasis veido kremas "B.T.Y"

Stangrinamasis veido kremas nuo raukšlių "B.T.Y" 30 ml

Locherber "B.T.Y" 30 ml
38,00 €
Nėra mokesčio

Stangrinamasis veido kremas nuo raukšlių "B.T.Y" - revoliucinis biotechnologinis antisenėjimo kompleksas, neutralizuojantis odos mikroįtampą ir mimikos raukšles. 

Dėka savo patentuoto B.T.Y komplekso, jau po pirmųjų tepimų veido oda atrodo labiau elastinga, išlyginamos esamos mažos raukšlelės ir kovojama su naujų mimikos raukšlių susidarymu.

Dėl sudėtyje esančio abrikosų sėklų aliejaus, giliai ir ilgai trunkantis hidratacijos procesas palieka odą itin švelnią.

Pagaminta Šveicarijoje; Be nikelio

Kiekis: 30 ml

Kiekis

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

 

Nemokamas pristatymas nuo 50.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

B.T.Y stangrinantis veido kremas nuo raukšlių – tai revoliucinis biotechnologinis senėjimą stabdantis kompleksas, neutralizuojantis mikrokoetaninę įtampą ir mimikos linijas.

Patentuoto B.T.Y komplekso dėka nuo pat pirmųjų panaudojimų oda atrodo žymiai elastingesnė, išlyginamos esamos mažos raukšlelės ir kovojama su naujų mimikos raukšlių susidarymu.

Putlinimo efektas: dėl sudėtyje esančio Argireline® – patentuoto ingrediento, kurio pagrindą sudaro augalinės ekstrakcijos molekulės, šis efektyvus kremas nuo raukšlių sumažina raumenų ir mikrokoetaninę įtampą be jokio šalutinio poveikio. Tai taip pat padeda išvengti mimikos raukšlių atsiradimo.

Atnaujinamasis poveikis: dėl natūralių ožerškių, sraigių, gubo žolės, uolaskėlės ir palmių aliejaus ekstraktų, kurie maitina ir saugo odą nuo išorinės agresijos, ir bisabololio, pasižyminčio galingomis priešuždegiminėmis ir raminančiomis savybėmis, be saulės filtrų, kurie dirbti kaip „miesto filtrai“.

Elastingumo poveikis: abrikosų sėklų aliejus pasižymi giliu ir ilgalaikiu drėkinimu, kuris palieka odą švelnią, lygią ir elastingą.

Naudojimas: ryte ir vakare tepkite ant švariai nuvalytos odos.

Sudėtyje nėra mineralinės ir gyvūninės kilmės ingredientų.

Sudėtyje nėra sintetinės kilmės dažiklių ir metalų.

Be GMO. Be alkoholio.

Dermatologiškai patikrintas.

Locherber "B.T.Y" 30 ml
4 Prekės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės

( 16 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį