Purškiamas-kvapas-namams-ir-tekstilei-Velvet-Wood

Purškiamas kvapas namams ir tekstilei "Velvet Wood" 500 ml

Cereria Molla 1899
33,00 €
Nėra mokesčio

Purškiamas namų kvapas Cereria Molla "Velvet Wood" sklando saulės užaugintame ir vėjo sušukuotame miške. Belapių ir spygliuotų medžių šakos susikabina taip tvirtai, jog net paukštis tik iš aukšto nedrąsiai apžvelgia. Tolumoje pasigirsta šnaresys, o lengvo vėjo atnešti kvapai mena neišnarpliojamas istorijas. Levanda ramina, tabakas primena, o aromatingi prieskoniai atskleidžia... iki tol, kol miškas vėl nutyla.

Kvapų natos:

Sprogus aštrių ir aromatingų akordų derinys, kuriame prieskoniai susilieja su levandomis, kad būtų pasiektas ypatingas ir gilus mišinys. Tabakas kompozicijai suteikia vyriškumo, o tuo tarpu vanilė sušvelnina tabako atspalvių ryškumą, suteikdama aromatui komfortišką dvelksmą.

Kiekis: 500 ml

Kiekis
Paskutinė prekė

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €  

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

Purškiamas kvapas namams ir tekstilei "Velvet Wood" sklando tarsi saulės užaugintame ir vėjo sušukuotame miške. Belapių ir spygliuotų medžių šakos susikabina taip tvirtai, jog net paukštis tik iš aukšto nedrąsiai apžvelgia. Tolumoje pasigirsta šnaresys, o lengvo vėjo atnešti kvapai mena neišnarpliojamas istorijas. Levanda ramina, tabakas primena, o aromatingi prieskoniai atskleidžia... iki tol, kol miškas vėl nutyla.

Pagrindinės kvapų natos:

- Sodraus ir ryškaus kvapo levandos nuramina, užliūliuoja ir apkabina;

- Mišrus saldžių, aitrių ir šildančių prieskonių mišinys žaidžia su levandos skleidžiama ramybe ir įsimaišo į kvapų derinį su smagia mistika;

- Nostalgiškas, gilus ir charizmatiškas tabako aromatas suteikia kvapams vientisumo ir svorio;

- Vanilė žaidžia intensyviai saldžiu, kreminiu ir šventišku aromatu.

 

Šis universalus purškiklis talpina nepaprastos Ispanijos gamtos užaugintą augmeniją bei vietinės kultūros įkvėptą laukinę dvasią. Pagamintas iš kruopščiai atrinktų natūralių ingredientų, purškiklis yra tobulas gaivus automobilio salono bei namų erdvių kvapas.

Cereria Molla 1899
2 Prekės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės

( 16 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį