Natūralus kūno prausiklis

Natūralus kūno prausiklis “Fluido detergente delicato”

Locherber “Fluido detergente delicato” 250 ml
18,00 €
Nėra mokesčio

Locherber natūralus kūno prausiklis su išrūgų baltymais “Fluido detergente delicato” švelniai nuplauna nešvarumus bei sugrąžina odai elastingumą ir spindesį.

Minimali ir natūrali prausiklio sudėtis nesudirgins net ir jautriausios odos,  o čiobrelių ir rozmarinų aromatas nuramins ir atpalaiduos.

Kiekis: 250 ml

Kiekis

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €  

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

Locherber natūralus kūno prausiklis “Fluido detergente delicato” yra su pieno išrūgų baltymais, kurie suteikia efektyvų odos drėkinimą, stangrinimą ir natūralios odos balanso atkūrimą. Išrūgų sudėtyje esantys baltymai stiprina viršutiniuose epidermio sluoksniuose esančias kolageno skaidulas, sulėtina senėjimo procesą ir maitina odą.

Ši kūno prausimo priemonė švelniai nuplauna nešvarumus bei sugrąžina odos elastingumą ir spindesį, o minimali ir natūrali prausiklio sudėtis nesudirgins net ir jautriausios odos.

Prausiklis skleidžia raminantį ir atpalaiduojantį čiobrelių ir rozmarinų aromatą.

LOCHERBER kosmetikos linija – tai natūraliais principais sukurti produktai, kuriuose slypinti gamtos energija gaivina ne tik odą, bet ir sielą. Aukštos kokybės ingredientai ir griežti produktų standartai aukština sveikos odos žavesį ir gerą savijautą bei apjungia proto, širdies ir sielos darnos filosofiją.

Locherber “Fluido detergente delicato” 250 ml
5 Prekės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės

( 16 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį