Nano valymo kepinėlė virtuvei

Nano valymo kepinėlė virtuvei 2 vnt

Nano Towels
12,99 €

(12,99 € 1 vnt)

Nėra mokesčio

Virtuvės valymo Nano Sponges kempinės yra nepakeičiamos virtuvėje dirbant sunkius valymo darbus. Minkšta valymo kempinėlės pusė gali būti naudojama stalviršių, plytelių, granito, nerūdijančio plieno, viryklės, langų... Šveitiklis puikiai tinka plauti puodus, keptuves, tualetus ir kriaukles...

Kiekis 2 vnt 

Kiekis
Išparduota

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

 

Nemokamas pristatymas nuo 50.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

Ar žinote, kas yra pagrindinis mikrobų šaltinis jūsų namuose? Nustebsite sužinoję, kad tai yra jūsų įprasta vienkartinė indų plovimo kempinė. Mokslininkai nustatė, kad kvadratiniame colyje įprastos vienkartinės kempinės indams plauti yra apie 10 milijonų bakterijų. Tai yra 200 000 kartų daugiau mikrobų nei ant tualeto dangčio! Taigi siūlome jums  „Nano Sponge“ kempinę, kuri yra ne tik patvari, bet ir atspari bakterijoms. „Nano Sponge“ savyje neturi metalo, taigi nesusidursite su rūdimis, ji yra tvirta, neatsiskiria dalimis kaip kitos pigios kempinės.  Nano Valymo Kempines galima naudoti ištisus mėnesius pakartotinai!

„Nano Sponges“ kempinės  yra nepakeičiamos virtuvėje dirbant sunkius valymo darbus. Vienoje kempinės pusėje yra itin minkštas ir absorbuojantis patentuotas „Nanolon“ pluoštas, o kitoje - specialiai austas, tvirtas „Nanolon“ šveitiklis. Minkšta pusė gali būti naudojama stalviršių, plytelių, granito, nerūdijančio plieno, viryklės, langų, veidrodžių ir praktiškai bet kokio kieto paviršiaus valymui. Šveitiklis puikiai tinka plauti puodus, keptuves, tualetus ir kriaukles. Be to, šios kempinės yra didesnės, todėl, priešingai nei įprastos vienkartinės kempinės, jos turi didesnį paviršiaus plotą, kuris palengvina jūsų darbą.

Rekomenduojame vieną kempinę laikyti vonioje, o kitą - virtuvėje. Po savaitės naudojimo galite kempines sudėti į skalbimo mašiną, indų plovimo mašiną ar mikrobangų krosnelę ir taip jas išvalyti ir atnaujinti tolimesniam naudojimui. „NanoSponge“ kempinių dėka įprasti valymo darbai taps ekologiškesni ir mažiau kenksmingi.

„NanoSponges“ kempinės yra tvirtesnės, ilgaamžiškesnės ir efektyvesnės nei dauguma kempinių, naudojamų valymo įmonių.

Komplekte yra dvi didesnio dydžio „Nano Sponges“ kempinės.

Nano Towels

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės

( 16 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį