Drėkinantis šampūnas sausiems plaukams

Drėkinantis šampūnas sausiems plaukams “Secchi” 200 ml

Locherber “Sanotint Dry”
10,00 €
Nėra mokesčio

Šampūnas sausiems plaukams SANOTINT “Secchi” – visiškam plaukų ir galvos odos hidrolipidinės plėvelės balansui atkurti.

Dėl natūralių varnalėšų, aguonų, rožių ir smiltyninio gysločių ekstraktų šis šampūnas maitina, saugo, ramina ir minkština. 

Natūralūs levandų ir artišokų ekstraktai pagerina galvos odos mikrocirkuliaciją, padidindami maistinių medžiagų, tokių kaip kiaulpienių ekstraktai, kuriuose gausu vitaminų, įsisavinimą. Natūralus sorų ekstraktas maitina ir drėkina, todėl plaukai atrodo sveiki ir žvilgantys.

Tinka dažytiems, chemiškai paveiktiems, pažeistiems ir lūžinėjantiems plaukams.

Kiekis: 200 ml

Kiekis
Paskutinė prekė

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €  

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

Drėkinantis šampūnas sausiems plaukams Sanotint “Secchi” – tai drėkinamoji ir galvos odos hidrolipidų balansą atkurianti priemonė, praturtinta natūraliais augaliniais ekstraktais. Varnalėšų, aguonų, rožių ir smiltyninio gysločio ekstraktai maitina, saugo ir ramina išsausėjusius plaukus, o levandų ir artišokų ekstraktai stimuliuoja sklandžią galvos odos kraujo apytaką. Galiausiai, auksinių sorų ekstraktas prisideda maitinančiomis ir švelninančiomis savybėmis, kurios akivaizdžiai pagerina plaukų būklę ir grąžina sveiką žvilgesį.

Naudojimas: nedidelį kiekį produkto tepkite ant drėgnų plaukų, švelniai įmasažuokite į galvos odą, palikite šampūną minutei ir gausiai išskalaukite. Procedūrą pakartokite du kartus. 

Sudėtyje nėra parabenų, parafino, gyvūninės kilmės produktų, alkoholio, sintetinės kilmės dažiklių, GMO bei metalų.  Atliktas nikelio tyrimas.

Produktas nebandytas su gyvūnais. Dermatologiškai patikrintas.

Tinka dažytiems, chemiškai paveiktiems, pažeistiems ir lūžinėjantiems plaukams.

LOCHERBER plaukų priemonių linija SANOTINT – tai auksinių sorų ir augalinių aliejų ekstraktais praturtinti plaukų priežiūros produktai ir natūralūs plaukų dažai. Kasdienės priežiūros priemonių įvairovė apima į plaukų tipą ir būklę orientuotus šampūnus, kaukes ir aliejus, taip siūlydama saugius, gamta paremtus sprendimus.

Locherber “Sanotint Dry”
1 Vienetas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės

( 16 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį