Maitinamasis rankų ir kūno losjonas "Amber & Sandalwood" 500 ml

Drėkinantis rankų ir kūno losjonas "Amber & Sandalwood" 500 ml

Cereria Molla 1899 "Amber & Sandalwood" 500 ml
28,00 €
Nėra mokesčio

Drėkinantis rankų ir kūno losjonas Cereria Molla "Amber & Sandalwood" gaivus ir aitrus, vasara kvėpuojančio miško kvapas aptinka kaip vėsus vėjelis saulės kaitroje. Šio kvapo natų derinys – tai neplanuotas pasivaikščiojimas dar neišvaikščiotais vasarinio miško takais.

Aštrus ir aromatingas su originaliomis šviežių citrusinių vaisių natomis, kurias lydi patvarus sandalmedis, o fone – muskuso ir medžio natos.

Kvapų natos:

Gintaras ir sandalmedis nukels jus į Egipto ar Arabijos širdį, kur sandalmedžio kremiškumas susitiks su kedro jausmingumu. Vaisiniai bergamotės aromatai sužavės ir suteiks bet kokiai erdvei jaudinantį prisilietimą.

Kiekis: 500 ml

Kiekis

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €  

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

Drėkinamasis rankų ir kūno losjonas "Amber & Sandalwood" - gaivus ir tuo pačiu aitrus, vasara kvėpuojančio miško kvapas, aptinka kaip vėsus vėjelis saulės kaitroje.

Šio kvapo natų aštrus ir aromatingas derinys su originaliomis šviežių citrusinių vaisių natomis, kurias lydi patvarus sandalmedis, o fone – muskuso ir medžio natos.

Pagrindinės kvapų natos: 

- Visapusiška ambra žavi saldžiais, aitriais ir net dūminiais prieskoniais, tad kitų kvapo natų draugijoje sužiba kaip prabangus ir įspūdingas akcentas;

- Citrusiniai vaisiai žaidžia tarp salsvo ir lengvai rūgštaus aromato, kuris kvapui suteikia lengvumo ir švaros pojūčio;

- Arčiausiai žmogaus kvapui priskiriamas muskusas išsiskiria kaip lengvai prisijaukinamas, šildantis ir žemiškas odos aromatas;

- Sandalmedis – tai lėčiausiai augantis medis, parfumerijoje atskleidžiantis intensyvų švarios medienos aromatą su saldžiai kreminiu prieskoniu.

Šis universalus purškiklis, pagamintas iš kruopščiai atrinktų natūralių ingredientų, talpina nepaprastos Ispanijos gamtos užaugintą augmeniją bei vietinės kultūros įkvėptą laukinę dvasią.

Cereria Molla 1899 "Amber & Sandalwood" 500 ml
3 Prekės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės

( 16 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį