Šampūnas nuo plaukų slinkimo “Migliorin”

Locherber Migliorin Shampoo Coadiuvante Caduta Al Miglio Dorato
13,00 €
Nėra mokesčio

Šampūnas nuo plaukų slinkimo "Migliorin" stiprina plaukų šaknis, tinka nuolatinei silpnų ir slenkančių plaukų priežiūrai.

Pagalbinė priemonė su sorų, pasiflorų ir kitų gydomųjų žolelių ekstraktais, keratinu ir pantenoliu apsaugo plaukus nuo slinkimo ir palieka juos švelnius ir šilkinius. Šampūno sudėtyje yra magnio, cinko, geležies, vario ir silicio. 

Kiekis: 200 ml

Kiekis
Paskutinė prekė

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €  

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

Šis specialus šampūnas, pagamintas iš švelnių ir plaukams saugių ploviklių, yra pagalbinė priemonė nuo plaukų slinkimo. Dėl ypatingos sorų ekstrakto, žolelių, mineralų ir pantenolio sinergijos, šis Migliorin šampūnas palieka plaukus švelnius, struktūriškai atnaujintus ir pripildo apimties, nepažeidžiant fiziologinio galvos odos pH.

Šampūnas nuo plaukų slinkimo stiprina plaukų šaknis, tinka nuolatinei silpnų ir slenkančių plaukų priežiūrai. Su sorų, pasiflorų ir kitų gydomųjų žolelių ekstraktais, keratinu ir pantenoliu. Jame yra magnio, cinko, geležies, vario ir silicio. 

Gydomųjų žolelių ekstraktai (sorų, pasiflorų, šlamučių, ramunėlių, kraujažolių, liepų, jonažolių) gerina odos kraujotaką, maitina plaukų šaknis ir skatina naujų plaukų augimą. Po 2-3 savaičių naudojimo nustoja slinkti plaukai. Šampūnas suteikia plaukams elastingumo, blizgesio ir gyvybingumo, didina jų apimtį. Tinka visų tipų, net trapiems ir pažeistiems, plaukams.

Sudėtis: Islandijos kerpių ekstraktai (valantys), rozmarinų eterinis aliejus (antiseptikas), pantenolis, piroktono olaminas (antiseptikas).

Pagrindiniai ingredientai: soros, pasiflorai, šlamučiai, ramunėlės, kraujažolės, liepos, jonažolės.

NAUDOJIMAS
Paskirstykite nedidelį kiekį ant drėgnų plaukų, švelniai įmasažuokite ir palikite keletą minučių veikti ir išskalaukite. Pakartokite procedūrą du kartus ir kruopščiai nuplaukite.

- Dermatologiškai patikrinta

- Sudėtyje nėra gyvūninės kilmės produktų

- Sudėtyje nėra mineralinės kilmės produktų

- Be alkoholio

- Sudėtyje nėra sintetinės kilmės dažiklių

- Sudėtyje nėra metalų

- Neatliekami bandymai su gyvūnais

- Be GMO

- Be parabenų; Be nikelio; Be alkoholio

Locherber Migliorin Shampoo Coadiuvante Caduta Al Miglio Dorato
2 Prekės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės

( 16 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį