• -2,00 €
Regeneruojantis plaukų balzamas

Regeneruojantis plaukų balzamas “Balsamo Rivitalizzante” 200 ml

Locherber “Sanotint Balsamo Rivitalizzante” 200 ml
12,00 €
14,00 €
Sutaupote 2,00 €
Nėra mokesčio

Regeneruojantis plaukų balzamas “Balsamo Rivitalizzante” su auksinių sorų ekstraktu, kalcio panotenatu ir biotinu.

Tai šampūną papildanti arba plaukų dažymą užbaigianti priemonė, kuri itin gležnus ir trapius plaukus giliai prisotina drėgme ir gyvybingumu. Natūralus auksinių sorų ekstraktas maitina ir švelnina plaukus bei lengvina jų iššukavimą, tuo tarpu silicio dioksidas sugrąžina drėgmę ir sveiką žvilgesį. Rezultatas matomas jau nuo pirmųjų procedūrų, plaukai iš karto tampa švelnūs, stipresni ir lengviau iššukuojami.
Kondicionieriaus nuplauti nebūtina, tačiau rekomenduojama itin ploniems plaukams.

Kiekis: 200 ml

Kiekis
Paskutinė prekė

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €  

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

Atgaivinantis regeneruojantis plaukų kondicionierius – tai šampūną papildanti arba plaukų dažymą užbaigianti priemonė, kuri giliai prisotina plaukus drėgme ir gyvybingumu. Natūralus auksinių sorų ekstraktas maitina ir švelnina plaukus bei lengvina iššukavimą, tuo tarpu silicio dioksidas sugrąžina drėgmę ir sveiką žvilgesį.

Naudojimas: Tiesiog užtepkite nedidelį kiekį ant drėgnų plaukų ir paskirstykite priemonę per visus plaukus, po to galėsite išdžiovinti plaukų džiovintuvu. Nuskalauti nebūtina, tačiau rekomenduojama esant ploniems plaukams.

Sudėtyje nėra parabenų, parafino, gyvūninės kilmės produktų, alkoholio, sintetinės kilmės dažiklių, GMO bei metalų. Atliktas nikelio tyrimas.

Produktas nebandytas su gyvūnais. Dermatologiškai patikrintas.

Galima naudoti kasdien. Idealiai tinka gležniems ir trapiems plaukams.

LOCHERBER plaukų priemonių linija SANOTINT – tai auksinių sorų ir augalinių aliejų ekstraktais praturtinti plaukų priežiūros produktai ir natūralūs plaukų dažai. Kasdienės priežiūros priemonių įvairovė apima į plaukų tipą ir būklę orientuotus šampūnus, kaukes ir aliejus, taip siūlydama saugius, gamta paremtus sprendimus.

SUDĖTIS: AQUA, CETEARYL ALCOHOL, CETRIMONIUM CHLORIDE, PANICUM MILIACEUM EXTRACT, LAURDIMONIUM HYDROXYPROPYL HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, ISOPROPYL STEARATE, CALCIUM PANTOTHENATE, BIOTIN, CITRIC ACID, PARFUM, PHENOXYENTHANOL, BENZYL ALCOHOL, ISOEUGENOL, GERANIOL, LIMONELE, BENZYL SALICYLATE, EUGENOL, HYDROXYCITRONELLAL, LINALOOL, ALPHAISOMETHYL LONONE. 

Locherber “Sanotint Balsamo Rivitalizzante” 200 ml
2 Prekės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės

( 16 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį