Ekologiškas plaukų lakas be aerozolio SANOTINT

Ekologiškas plaukų lakas be aerozolio SANOTINT “Lacca Ecologica”

Locherber “Sanotint Lacca Ecologica” 150 ml
12,00 €
Nėra mokesčio

Ekologiškas plaukų lakas be aerozolio “Lacca Ecologica” – tai bedujė priemonė sveikam ir saugiam plaukų fiksavimui. Natūraliais augaliniais ekstraktais praturtinta lako formulė puikiai fiksuoja ilgalaikes šukuosenas ir yra tinkama naudojant bet kurį džiovinimo metodą.

Neutralaus kvapo priemonė neapsunkina plaukų, suteikia jiems žavios apimties ir gyvybingumo.


Kiekis: 150 ml

Kiekis

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

 

Nemokamas pristatymas nuo 50.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

Ekologiškas lakas plaukams “Lacca Ecologica” – tai novatoriška formulė plaukų fiksavimui be aerozolio. Natūraliais augaliniais ekstraktais praturtinta lako formulė puikiai fiksuoja ir suteikia ilgalaikę išvaizdą jūsų šukuosenai, yra tinkama naudojant bet kurį džiovinimo metodą.

Tai neutralaus kvapo neaerozolinis plaukų lakas nesulipinantis plaukų, suteikiantis jiems žavios apimties ir gyvybingumo.

Dėl ypatingos sudėties šis produktas užtikrina ilgalaikį fiksavimą, nepalieka likučių ir nekenkia plaukams. Priešingai, apsaugo juos nuo žalingo aplinkos poveikio ir UV spindulių.

Sudėtyje nėra amoniako, parabenų, pridėtinių metalų, parafinų, rezorcinolio, silicio, formaldehido. Atliktas nikelio tyrimas.

SUDĖTIS: ALCOHOL DENAT, ACRYLATES/ T- BUTYLACRYLAMIDE COPOLYMER, ISOPROPYL MYRISTATE, AMINOMETHYL PROPANOL, PANTHENOL, PROPYLENE GLYCOL, PANICUM MILLIACEUM EXTRACT, CALCIUM PANTOTHENATE, ISOPROPYL STEARATE, BIOTIN, PARFUM, BHT, AMYL CINNAMAL, LINALOOL, LIMONELE, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL.

LOCHERBER plaukų priemonių linija SANOTINT – tai auksinių sorų ir augalinių aliejų ekstraktais praturtinti plaukų priežiūros produktai ir natūralūs plaukų dažai. Kasdienės priežiūros priemonių įvairovė apima į plaukų tipą ir būklę orientuotus šampūnus, kaukes ir aliejus, plaukų formavimo priemones, taip siūlydama saugius, gamta paremtus sprendimus.

Locherber “Sanotint Lacca Ecologica” 150 ml
4 Prekės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės

( 16 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį