CDP kūno ir plaukų priežiūros rinkinys "Shea"

CDP kūno ir plaukų priežiūros rinkinys "Shea"

Compagnie de Provence dovanų rinkinys "Shea”
56,00 €
Nėra mokesčio

Compagnie de Provence kūno ir plaukų priežiūros rinkinys "Shea” - tai puiki dovana, sujungianti tris pagrindinius produktus iš Shea kolekcijos:

1. Dušo aliejus 30 ml
Praturtintas Shea Absolute ir trimis išskirtiniais botaniniais aliejais valo ir maitina labai sausą ir jautrią odą. Jis pagamintas Provanso širdyje, jame yra švelnių augalinės kilmės paviršiaus aktyviųjų medžiagų, todėl jį galima naudoti tiek veidui, tiek kūnui.

2. Sausas aliejus 10 ml
Pagamintas iš 99 % natūralių ingredientų, puikiai tinka naudoti veidui, kūnui ir plaukams. Drėkina, maitina, šviesina.
Pagyvinkite savo grožio rutiną su šiuo sausu aliejumi, kuris jaučiasi švelnus kaip aksomas...

3. Rankų kremas 30 ml
Šis itin švelnus rankų kremas yra sudarytas iš 20 % taukmedžio sviesto. Intensyviai maitina, ramina odą ir apsaugo ją nuo išorinių neigiamų veiksnių. Rezultatas – Jūsų rankos jausis maloniai švelnios.

Kiekis

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €  

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

Žinome, kad Jums patinka rūpintis savo oda nuo galvos iki kojų. Todėl nusprendėme šiame rinkinyje sujungti tris pagrindinius produktus iš Shea kolekcijos. Galėsite mėgautis raminančiu, subtilaus baltų gėlių kvapo ant minkšto muskuso ritualu, sukurtu Grasse.

Kiekvienas iš šių produktų yra praturtintas ypač maistingų medžiagų turinčiu taukmedžio sviestu. Galbūt tai yra svarbiausia maistinė medžiaga odai, kuri maitina ir tinka reikliausiai odai, kad ji vėl galėtų jaustis gerai.

1. Dušo aliejus 30 ml: praturtintas Shea Absolute ir trimis išskirtiniais botaniniais aliejais, šis dušo aliejus valo ir maitina labai sausą ir jautrią odą. Jis pagamintas Provanso širdyje, jame yra švelnių augalinės kilmės paviršiaus aktyviųjų medžiagų, todėl jį galima naudoti tiek veidui, tiek kūnui.

SUDĖTIS:

Aqua (Water), Lauryl Glucoside, Glycerin, Disodium Cocoyl Glutamate, Coco-Betaine, Sodium Cocoamphoacetate, Citric Acid, Parfum (Fragrance), Sodium Benzoate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Caramel, Butyrospermum Parkii (Shea) Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Potassium Hydroxide, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil.

2. Sausas aliejus 10 ml: pagamintas iš 99 % natūralių ingredientų, puikiai tinka naudoti veidui, kūnui ir plaukams. Drėkina, maitina, šviesina.

Pagyvinkite savo grožio rutiną su šiuo sausu aliejumi, kuris jaučiasi švelnus kaip aksomas... 99 % natūralių ingredientų formulė yra brangus itin maitinančio taukmedžio absoliutaus, odą minkštinančio gryno vynuogių kauliukų aliejaus, saldžiųjų migdolų aliejaus ir ekologiško gryno saulėgrąžų aliejaus mišinys. su drėkinančiomis savybėmis. Dėl išskirtinės, subtilios tekstūros šis daugiafunkcis aliejus gali būti naudojamas veidui, kūnui ir plaukams.

SUDĖTIS:

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Coco-Caprylate/Caprate, Butyrospermum Parkii (Shea) Oil, Parfum (Fragrance), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Tocopherol, Citric Acid.

3. Rankų kremas 30 ml: šis itin švelnus rankų kremas yra sudarytas iš 20 % taukemdžio sviesto. Intensyviai maitina odą, ilgai ja ramina ir apsaugo nuo išorinių neigiamų veiknių. Rezultatas – Jūsų rankos jausis maloniai švelnios.

SUDĖTIS:

Aqua (Water); Butyrospermum parkii (Shea Butter); Glycerin; Isohexadecane, Betaine; Polyacrylate-13; Glyceryl Stearate; PEG-100 Stearate; Cetearyl Alcohol; Polyisobutene; Propanediol; Dimethicone; Xanthan Gum; Polysorbate 20; Sorbitan Isostearate; Caprylhydroxamic Acid; Caprylyl Glycol; Disodium.

EDTA; PEG-8; Tocopherol; Sodium Hydroxide; Ascorbyl Palmitate; Ascorbic Acid; Citric Acid ; Parfum (Fragrance).

Compagnie de Provence dovanų rinkinys "Shea”
5 Prekės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės

( 16 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį