Ampulės nuo plaukų slinkimo “Migliorin"

Ampulės nuo plaukų slinkimo “Migliorin Phials for hair”

Locherber “Migliorin Phials for hair”
28,00 €
Nėra mokesčio

Ampulės plaukams stiprinti “Migliorin Phials for hair”. Intensyvaus poveikio, gydomai veikiantis skystis silpniems ir pažeistiems plaukams stiprinti. Jame yra sorų, asiūklių ir kitų gydomųjų žolelių ekstraktų, vitamino ir provitamino B5, hidrolizuotų šilko proteinų, biotino ir keratino.

Plaukų ampulės nuo slinkimo šalina galvos niežėjimą, gerina galvos odos kraujotaką, maitina plaukų šaknis, skatina jų regeneraciją ir augimą.

Kiekis: 10 vnt. x 10 ml

Kiekis

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €  

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

Ampulės plaukų stiprinimui “Migliorin Phials for hair” pH 5,5.

Kam skirta?

Intensyviu gydomuoju poveikiu pasižymintis skystis, skirtas silpniems, pažeistiems ir lūžinėjantiems su plaukų slinkimo problemomis plaukams stiprinti. Saugo plaukus nuo slinkimo, šalina galvos niežėjimą.

Kaip veikia?

“Migliorin” ampulės plaukams skatinančios augimą gerina galvos odos kraujotaką, maitina plaukų šaknis, skatina jų regeneraciją, gydo galvos odą.

Auksinių sorų ekstraktas yra lengvai įsisavinamas, jame gausu silicio, kuris yra labai svarbus mineralas, užtikrinantis plaukų elastingumą, tonusą ir glotnumą.

Šios plaukų ampulės su asiūklių ir kitų gydomųjų žolelių ekstraktais, vitaminu ir provitaminu B5, hidrolizuotais šilko proteinais, biotinu ir keratinu padeda prisotinti galvos odą deguonimi ir skatina kapiliarų cirkuliaciją iki pat šaknų, tuo pačiu stiprindami plaukus.

Ingredientai:

Auksinių sorų ekstraktai, dedešvos, arklio uodegos ekstraktai, ožragės, paprastieji kaštonai, ramunėlės, varnalėšos, levandos, kiaulpienės, artišokai, rožės;

Kalcio pantotenatas, pantenolis, keratinas, šilko baltymai, biotinas, vitaminas ir provitaminas B5, mikroelementų kompleksas (geležis, cinkas, varis ir magnis).

Kiekis: 10 vnt. x 10 ml

Naudojimas: naudoti 2 kartus per savaitę, mažiausiai mėnesį laiko. Ampulės turinį paskirstyti ant švarių plaukų augimo linijos ir sukamaisiais judesiais įmasažuoti į galvos odą. Nenuskalauti. Po mėnesio laiko naudoti 1 kartą per savaitę.

  • Dermatologiškai patikrinta
  • Sudėtyje nėra gyvūninės kilmės produktų
  • Sudėtyje nėra mineralinės kilmės produktų
  • Sudėtyje nėra sintetinės kilmės dažiklių
  • Sudėtyje nėra metalų
  • Neatliekami bandymai su gyvūnais
  • Be GMO
  • Be parabenų
  • Be nikelio
Locherber “Migliorin Phials for hair”
3 Prekės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės

( 16 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį