Veido-kremas-sausai-odai

CDP Veido kremas sausai odai "Shea Butter" 50 ml

Compagnie de Provence "Shea Butter" 50 ml
31,00 €
Nėra mokesčio

Šilko švelnumo Compagnie de Provence veido kremas sausai odai "Shea Butter" yra praturtintas ekologišku taukmedžio sviestu ir trimis augaliniais aliejais, kurie maitina, atkuria ir ramina net jautriausią odą.

Ekologiškas taukmedžio sviestas, kuriame gausu lipidų kiekį papildančių aktyvių ingredientų, pasižymi atkuriamąja ir maitinančia nauda, todėl idealiai tinka sausai ar jautriai odai.

- 95% natūralios kilmės ingredientų

Jis derinamas su tauriųjų Botaninių aliejų trijule iš Provanso*:

saldžiųjų migdolų aliejus - nuramina odą
alyvuogių aliejus - drėkina ypač jautrią odą
vynuogių kauliukų aliejus - padeda išlaikyti odos elastingumą

*išskyrus vynuogių kauliukų aliejų (iš Europos)

Kiekis: 50 ml

Kiekis

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

 

Nemokamas pristatymas nuo 50.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

Itin maitinančios tekstūros kremas suteikia odai šilko švelnumo pojūtį ir apgaubia švelniu, maloniu baltų gėlių aromatu.

Puikiai tinka sausos ir jautrios odos priežiūrai. Nuo pat pirmo panaudojimo oda jaučiasi intensyviai pamaitinta ir atjaunėjusi, atkuriamas jos elastingumas. Oda nurimsta ir nebesijaučia sudirgimo pojūčio. 

Dermatologiškai patikrintas.

Neįtikėtinos maitinamosios ekologiško taukmedžio sviesto savybės kartu su maitinamaisiais ir minkštinančiais augaliniais aliejais padeda prižiūrėti sausą ir jautrią odą.

VEIKLIEJI INGREDIENTAI

SALDŽIŲJŲ MIGDOLŲ ALIEJUS

Saldžiųjų migdolų aliejus, kuriame gausu omega 6 ir 9, maitina ir minkština odą. Jie rūšiuojami rankomis, kad būtų užtikrintas kruopštus atrankos procesas, o tada gaminamas aliejus, garsėjantis savo raminančiomis ir minkštinančiomis savybėmis, ypač tinka sausai ir jautriai odai.

ALYVUOGIŲ ALIEJUS

Alyvuogių aliejus, kuriame gausu riebalų rūgščių, antioksidantų polifenolių ir vitaminų, maitina ir saugo odą. Aliejui išgauti naudojamas pirmasis šalto spaudimo būdas. Taip užtikrinama, kad natūralios alyvuogių antioksidacinės savybės būtų maksimaliai išsaugotos.

EKOLOGIŠKAS IR SĄŽININGOS PREKYBOS TAUKMEDŽIO SVIESTAS

Taukmedžio sviestas, kuriame gausu vitaminų A, D, E ir F, yra bene geriausias odą maitinantis ingredientas! Jis rūpinasi net reikliausia oda ir veikia keturiais būdais: ramina, saugo, maitina ir minkština.

Šis ekologiškos kilmės taukmedžio sviestas yra spaudžiamas iš taukmedžio riešutų, surinktų iš laukinių Afrikos vietovių. 

VYNUOGIŲ SĖKLŲ ALIEJUS

Vynuogių kauliukų aliejus dėl didelio vitamino E ir polifenolių kiekio pasižymi antioksidacinėmis savybėmis.

Puikus natūralus senėjimą stabdantis ingredientas, skatinantis kolageno ir elastino gamybą, kad oda ilgiau išliktų stangri ir elastinga.

Omega 6 riebalų rūgštys skatina ląstelių atsinaujinimą ir padeda išlaikyti gerą odos hidrataciją, riboja drėgmės praradimą. Šis ingredientas puikiai tinka visų tipų odai.

SUDĖTIS: Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Isostearate, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Extract*, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Silica, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Phytosteryl/Behenyl/Octyldodecyl Lauroyl Glutamate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Ceteareth-20, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum (Fragrance), Sodium Benzoate, Sodium Hyaluronate, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Glycine Soja Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil            

Compagnie de Provence "Shea Butter" 50 ml
3 Prekės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės

( 16 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį