Šluostė nerūdijančiam plienui valyti

Šluostė nerūdijančiam plienui valyti ir prižiūrėti

Nano Towels Stainless
15,99 €

(15,99 € 1 vnt)

Nėra mokesčio

Nano Towels valymo šluostė pašalina ruožus, pirštų atspaudus ir purvą nuo nerūdijančio plieno paviršiaus naudojant tik vandenį. Nerūdijančio plieno priežiūros priemonės palengvins jūsų buitį. Kaip magnetas pritraukia purvą, nuvalo pirštų atspaudus, riebalus ir kitus nešvarumus. „Nano Towels Stainless“ šluostė gali išvalyti beveik bet kokį metalinį paviršių jo nesubraižydamas! Puikiai tinka naudoti virtuvėje, vonios kambaryje, garaže ar bet kur kitur, kur yra metalinių paviršių.

Kiekis
Išparduota

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €  

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

Nano Towels šluostė pašalina ruožus, pirštų atspaudus ir purvą nuo nerūdijančio plieno paviršiaus naudojant tik vandenį. Kaip magnetas pritraukia purvą, nuvalo pirštų atspaudus, riebalus ir kitus nešvarumus. „Nano Towels Stainless“ šluostė gali išvalyti beveik bet kokį metalinį paviršių jo nesubraižydamas! Puikiai tinka naudoti virtuvėje, vonios kambaryje, garaže ar bet kur kitur, kur yra metalinių paviršių.

Saugi jums, jūsų šeimai, vaikams, gyvūnams ir įrenginiams. Su „Nano Towels Stainless“ nebereikės naudoti nuodingų valiklių. Palaikykite švarius namus išvengdami kenksmingų medžiagų naudojimo su „Nano Towels Stainless“ šluoste. Saugus naminiams gyvūnams ir artimiesiems. Šluostė nesubraižys nerūdijančio plieno šaldytuvų, viryklių, mikrobangų krosnelių ar kitų prietaisų.

Dviejų pusių nauda. „Nano Towels Stainless“ yra pagaminta naudojant du unikalius ir skirtingus patentuoto „Nanolon” pluošto suaudimus. Norėdami švariai nuvalyti nerūdijantį plieną, naudokite minkštą ilgesnio pluošto pusę. Norėdami nublizginti, naudokite lygią pusę.

 Valo tik vandeniu, Nėra cheminių medžiagų. Mūsų patentuotas „Nanolon“ pluoštas padeda sumažinti namuose naudojamų toksiškų naftos pagridu pagamintų cheminių valiklių kiekį. Mažindami buityje naudojamas toksiškas chemines medžiagas, sumažinate su cheminėmis medžiagomis susijusį jautrumą ir alergijas, taip pat apsaugote rankas, odą, maistą ir maistui naudojamus paviršius nuo šių cheminių medžiagų.

Nano Towels Stainless

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės

( 16 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį