Plaukų kaukė su šilko baltymais SANOTINT

Plaukų kaukė su šilko baltymais SANOTINT "Maschera Seta" 200 ml

Locherber "Sanotint Maschera Seta"
14,00 €
Nėra mokesčio

Plaukų kaukė su auksinių sorų ekstraktu, biotinu ir šilko baltymais.

Ši intensyvi maitinanti, restruktūrizuojanti, šilko efekto kaukė plaukams yra puikus ingredientų derinys, siekiant nuostabaus plaukų rezultato: plaukai tampa švelnūs, lengvai iššukuojami ir žvilgantys.

Dėl sorų ekstrakto ir šilko baltymų ši neįtikėtinai lengva kaukė veikia giliai, sustiprina plaukus, atkuria jų tvirtumą ir struktūrą jų neapsunkindama. Veikliosios medžiagos uždaro plauko žvynelius, natūraliai sutvirtina ir užkerta kelią galiukų išsišakojimui. Saugo plaukus nuo išorinio aplinkos poveikio.

Tinka visų tipų plaukams.

Kiekis: 200 ml 

Kiekis
Paskutinė prekė

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

 

Nemokamas pristatymas nuo 50.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

SANOTINT "Maschera Seta" kaukė plaukams su šilko proteinais – tai natūraliais augaliniais ekstraktais praturtinta intensyvios priežiūros priemonė, tinkanti visų tipų plaukams.

Natūralus auksinių sorų ekstraktas ir šilko proteinai maitina ir švelnina plaukus. Kaukė atkuria plaukų gyvybingumą jų neapsunkindama ir lengvindama iššukavimą bei formavimą. Ypatinga priemonės formulė padengia plaukus nuo taršos ir drėgmės apsaugančia plėvele, kuri tuo pačiu metu apgaubia plaukų skaidulas, ramina galvos odą ir stabdo galiukų išsišakojimą.

Naudojimas: nedidelį kiekį produkto paskirstykite ant šampūnu išplautų, rankšluosčiu nusausintų  plaukų per visą ilgį. Palikite priemonę kelioms minutėms ir gausiai išskalaukite. 

Sudėtyje nėra parabenų, parafino, gyvūninės kilmės produktų, alkoholio, sintetinės kilmės dažiklių, GMO bei metalų. Atliktas nikelio tyrimas.

Produktas nebandytas su gyvūnais. Dermatologiškai patikrintas.

Tinka visų tipų plaukams.

LOCHERBER plaukų priemonių linija SANOTINT – tai auksinių sorų ir augalinių aliejų ekstraktais praturtinti plaukų priežiūros produktai ir natūralūs plaukų dažai. Kasdienės priežiūros priemonių įvairovė apima į plaukų tipą ir būklę orientuotus šampūnus, kaukes ir aliejus, taip siūlydama saugius, gamta paremtus sprendimus.

Locherber "Sanotint Maschera Seta"
1 Vienetas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės

( 16 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį