Šampūnas šviesintiems plaukams SANOTINT

Šampūnas šviesintiems plaukams SANOTINT "Silver” 200 ml

Locherber “Sanotint Silver” 200 ml
13,00 €
Nėra mokesčio

Specialus šampūnas šviesintiems plaukams SANOTINT "Silver" su šilauogių, našlaičių ir orchidėjų ekstraktais.

Plaukų šampūnas pašalina nepageidaujamus geltonus atspalvius iš šviesintų, natūralių šviesių ir žilų plaukų. Plaukai įgauna subtilų sidabro spindesį. Augalų ekstraktai, pasižymintys antioksidacinėmis savybėmis, ne tik išgrynina plaukų atspalvį, bet ir apsaugo nuo išorinio poveikio, užtikrina švelnų valymą, švelnių plaukų pojūtį, blizgesį ir elastingumą.

Kiekis: 200 ml

Kiekis

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

 

Nemokamas pristatymas nuo 50.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

Šampūnas šviesiems, šviesintiems, žiliems plaukams "Silver” - tai speciali priemonė, praturtinta natūraliais augaliniais ekstraktais.

Plaukų šampūnas turi dažančių pigmentų, kurie padeda panaikinti geltonus plaukų tonus ir suteikia jiems žvilgesį. Šilauogių, našlaičių ir orchidėjų ekstraktai pasižymi antioksidacinėmis savybėmis, kurios apsaugo plaukus nuo kenksmingų išorinių veiksnių ir grąžina švelnumą bei lengvumą.

Naudojimas: tepkite ant drėgnų plaukų ir palikite kelioms minutėms. Kruopščiai išskalaukite. Jeigu reikia, pakartokite procedūrą.

Sudėtyje nėra parabenų, parafino, gyvūninės kilmės produktų, alkoholio, sintetinės kilmės dažiklių, GMO bei metalų. Atliktas nikelio tyrimas.

Produktas nebandytas su gyvūnais. Dermatologiškai patikrintas.

Pastaba: gaminyje yra spalvos pigmentų. Po sąlyčio su paviršiumi (tekstile, sanitariniais prietaisais), nedelsiant ir kruopščiai nuvalyti.

LOCHERBER plaukų priemonių linija SANOTINT – tai auksinių sorų ir augalinių aliejų ekstraktais praturtinti plaukų priežiūros produktai ir natūralūs plaukų dažai. Kasdienės priežiūros priemonių įvairovė apima į plaukų tipą ir būklę orientuotus šampūnus, kaukes ir aliejus, taip siūlydama saugius, gamta paremtus sprendimus.

SUDĖTIS: AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDE DEA, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, SODIUM CHLORIDE, VIOLA TRICOLOR EXTRACT, CYMBIDIUM GREAT FLOWER EXTRACT, VACCINUM MYRTILLUS LEAF EXTRACT, PROPYLENE GLYCOL, CITRIC ACID, ACID VIOLET 43, PARFUM, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, LIMONELE.

Locherber “Sanotint Silver” 200 ml
5 Prekės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės

( 16 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį