Šampūnas dažytiems plaukams SANOTINT

Šampūnas dažytiems plaukams SANOTINT “Colourcare” 200 ml

Locherber Sanotint “Colourcare” 200 ml
10,00 €
Nėra mokesčio

LOCHERBER SANOTINT šampūnas dažytiems plaukams – tai plaukų spalvą išsauganti ir paryškinanti priemonė, praturtinta natūraliais augaliniais ekstraktais. 

Dažyti plaukai reikalauja itin subtilių ir neagresyvių procedūrų, kurios tuo pačiu palaikytų ir atgaivintų spalvą. Sanotint apsauginis dažytų plaukų šampūnas su Guaro dervos ir bambuko ekstraktais užtikrina tinkamą plaukų drėgmės atkūrimą. Vitaminas E, pasižymintis puikiomis antioksidacinėmis savybėmis, leidžia neutralizuoti tipišką gydomų plaukų sausumą, suteikia švelnumo ir ryškumo, o natūralus sorų ekstraktas maitina ir drėkina, todėl plaukai atrodo sveikesni ir žvilgantys.

Idealiai tinka dažnam plovimui.

Kiekis: 200 ml

Kiekis

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

 

Nemokamas pristatymas nuo 50.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

SANOTINT šampūnas dažytiems plaukams – tai plaukų spalvą išsauganti ir paryškinanti priemonė, praturtinta natūraliais augaliniais ekstraktais. Kadangi dažytiems plaukams dažnai stinga drėgmės, dažytų plaukų šampūnas yra praturtintas naudingais guaranų darinių ir bambukų ekstraktais, kurie užtikriną plaukų drėgmės lygį, tuo tarpu antioksidacinėmis savybėmis pasižymintis vitaminas E grąžina švelnumą ir sveiką žvilgesį. Auksinių sorų ekstraktas prisideda maitinančiomis ir švelninančiomis savybėmis bei gerina plaukų būklę.

Naudojimas: nedidelį kiekį produkto tepkite ant drėgnų plaukų, švelniai įmasažuokite į galvos odą, palikite šampūną minutei ir gausiai išskalaukite. Procedūrą pakartokite du kartus. 

Šampūnas be parabenų, parafino, gyvūninės kilmės produktų, alkoholio, sintetinės kilmės dažiklių, GMO bei metalų.  Atliktas nikelio tyrimas.

Produktas nebandytas su gyvūnais. Dermatologiškai patikrintas.

Tinka itin jautriai odai!

LOCHERBER plaukų priemonių linija SANOTINT – tai auksinių sorų ir augalinių aliejų ekstraktais praturtinti plaukų priežiūros produktai ir natūralūs plaukų dažai. Kasdienės priežiūros priemonių įvairovė apima į plaukų tipą ir būklę orientuotus šampūnus, kaukes ir aliejus, taip siūlydama saugius, gamta paremtus sprendimus. 

Locherber Sanotint “Colourcare” 200 ml
4 Prekės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės

( 16 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį