Orkaičių valiklis

Orkaičių valiklis 375ml

Dr. Beckmann
3,59 €

(2,79 € 1 vnt)

Nėra mokesčio

Aktyvusis stiprios formulės gelis greitai ir patikimai pašalina įsisenėjusius, pridegusius nešvarumus ir susidariusias plutas. Idealiai tinka orkaitėms, kepimo skardoms, kepsninėms, apkepų formoms, keptuvėms, puodams, stiklinėms židinių durelėms ir kepimo grotelėms valyti.

Kiekis 375 ml

Kiekis

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €  

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

Aktyvusis stiprios formulės gelis greitai ir patikimai pašalina įsisenėjusius, pridegusius nešvarumus ir susidariusias plutas. Idealiai tinka orkaitėms, kepimo skardoms, kepsninėms, apkepų formoms, keptuvėms, puodams, stiklinėms židinių durelėms ir kepimo grotelėms valyti. Nereikia pašildyti: sutaupoma laiko ir energijos. Be agresyvių garų ir kvapų, nuvalo taip švariai, kad ant paviršių galima dėti maisto produktus.

Naudojimas (orkaitė šalta): Prieš naudojant suplakti! Nepurkšti į ventiliacines angas ir plyšius. Nenaudoti lakuotiems, anksčiau sugadintiems, plastikiniams, aliumininiams ir cinkuotos skardos paviršiams (laikykitės įrangos aprašymų nurodymų). Tolygiai apipurkšti paviršius. Uždaryti orkaitę. Leisti veikti 20 minučių, jeigu paviršius labai nešvarus – net ilgiau. Gerai nuplauti vandeniu ir kempine. Tinka puodams: idealus išankstiniam pridegusių vietų apdorojimui prieš plaunant indus. 

Kilmės šalis: Vokietija

Svoris 375 ml

Dr. Beckmann
4 Prekės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės

( 16 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį