Nepaklusnių ir dažytų plaukų putos SANOTINT

Nepaklusnių ir dažytų plaukų putos SANOTINT “Schiuma”

Locherber “ Sanotint Schiuma” 150 ml
12,00 €
Nėra mokesčio

SANOTINT nepaklusnių ir dažytų plaukų putos “Schiuma” – tai plaukus maitinanti ir fiksuojanti priemonė. Natūraliais auksinių sorų ir dviskiaučio ginkmedžio ekstraktais praturtintos putos plaukams atgaivina ir pagyvina plaukus, suteikia natūralios apimties jų neapsunkindamos bei paverčia juos švelniais ir lengvai iššukuojamais.

Tinka silpniems ir pažeistiems plaukams, giliai maitina ir apsaugo.

Kiekis: 150 ml

Kiekis

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

 

Nemokamas pristatymas nuo 50.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

SANOTINT nepaklusnių ir dažytų plaukų putos “Schiuma” – tai plaukus maitinanti ir fiksuojanti priemonė. Natūraliais auksinių sorų ir dviskiaučio ginkmedžio ekstraktais praturtintos fiksacinės putos plaukams pH 6,8 atgaivina ir pagyvina plaukus, suteikia natūralios apimties jų neapsunkindamos bei paverčia juos švelniais ir lengvai iššukuojamais.

Minkštos kondicionuojančios plaukų putos tinka silpniems ir pažeistiems plaukams, užtikrina tobulą, net ir nepaklusniausių plaukų, suvaldymą. Giliai maitina ir apsaugo, suteikia plaukams apimties ir žvilgesio.

Rezultatas: švelnesni, sveikesni ir lengviau šukuojami plaukai. 

Plauku putų naudojimas: tepkite ant drėgnų, šampūnu išplautų arba ant sausų plaukų ir tęskite formavimą įprastai.

Sudėtyje nėra amoniako, parabenų, pridėtinių metalų, parafinų, rezorcinolio, silicio, formaldehido. Atliktas nikelio tyrimas.

LOCHERBER plaukų priemonių linija SANOTINT – tai auksinių sorų ir augalinių aliejų ekstraktais praturtinti plaukų priežiūros produktai ir natūralūs plaukų dažai. Kasdienės priežiūros priemonių įvairovė apima į plaukų tipą ir būklę orientuotus šampūnus, kaukes ir aliejus, taip siūlydama saugius, gamta paremtus sprendimus.

Locherber “ Sanotint Schiuma” 150 ml
5 Prekės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės

( 16 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį