Nenuplaunamas plaukų kondicionierius  “Balsamo Colourcare”

Nenuplaunamas plaukų kondicionierius “Balsamo Colourcare” 200 ml

Locherber “Sanotint “Balsamo Colourcare” 200 ml
14,00 €
Nėra mokesčio

Nenuplaunamas plaukų kondicionierius Sanotint “Balsamo Colourcare” yra praturtintas keratinu, bambuko bei auksinės soros, pasižyminčios silicio rūgštimi, kuri vertinama kaip svarbi plaukų apsaugos ir struktūros atkūrimo priemonė, ekstraktais.

Šis ypatingas atkuriamasis plaukų balzamas gali būti naudojamas kasdien, yra nepakeičiamas po dažymo ir trapiems plaukams, tausoja ir paryškina plaukų spalvą. Rezultatas matomas jau po pirmos procedūros: plaukai tampa švelnūs, stipresni, žvilgantys ir lengvai šukuojami.

Skalauti nereikia, tačiau rekomenduojama esant ploniems plaukams.

Kiekis: 200 ml

Kiekis

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

 

Nemokamas pristatymas nuo 50.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

SANOTINT “Balsamo Colourcare” nenuplaunamas plaukų kondicionierius dažytiems plaukams – tai spalvą sauganti ir ryškinanti priemonė, praturtinta natūraliais augaliniais auksinės soros, bambuko ekstraktais ir keratinu. Apgalvota kondicionieriaus formulė stiprina ir atgaivina dažymo paveiktus plaukus, maitina ir grąžina gyvybingumą, o tuo pačiu padeda išlaikyti spalvą dar ilgiau.

Papildomas filtras nuo saulės spindulių apsaugo plaukus nuo išsausėjimo, o malonus avietinis kvapas ramina ir gerai nuteikia. Nepakeičiamas po plaukų dažymo.

Naudojimas: nuskalauti nereikia, tačiau rekomenduojama esant ploniems plaukams. Išplovę plaukus Sanotint Colourcare, paskirstykite kondicionierių per visus plaukus; palikite 5 minutes, tada nuplaukite šiltu vandeniu.

Sudėtyje nėra parabenų, parafino, gyvūninės kilmės produktų, alkoholio, sintetinės kilmės dažiklių, GMO bei metalų. Atliktas nikelio tyrimas.

Produktas nebandytas su gyvūnais. Dermatologiškai patikrintas.

LOCHERBER plaukų priemonių linija SANOTINT – tai auksinių sorų ir augalinių aliejų ekstraktais praturtinti plaukų priežiūros produktai ir natūralūs plaukų dažai. Kasdienės priežiūros priemonių įvairovė apima į plaukų tipą ir būklę orientuotus šampūnus, kaukes ir aliejus, taip siūlydama saugius, gamta paremtus sprendimus.

SUDĖTIS: AQUA, MYRISTIL ALCOHOL, CETRIMONIUM CHLORIDE, AMODIMENTHICONE, TOCOPHERYL ACETATE, PANICUM MILLACEUM EXTRACT, BENZOPHENONE - 4, ISOPROPYL STEARATE, GLYCERIN, TRIDECETH-10, SACCHARUM OFFICINARUM EXTRACT, CITRUS LIMON FRUIT EXTRACT, CITRUS AURANTIUM DULCIS FRUIT EXTRACT, BAMBUSA VULGARIS STEM EXTRACT, VACCINIUM MYRTILLUS FRUIT/ LEAF EXTRACT, ACER SACCHARINUM EXTRACT, SODIUM GLUTAMATE, SODIUM COCOYL, GLUTAMATE, LAURDIMONIUM HYDROXYPROPYL HYDROLYZED SOY PROTEIN, HYDROLYZED SOY PROTEIN, CALCIUM PANTOTHENATE, HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, BIOTIN, GLYCINE, PARFUM, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, SORBIC ACID.

Locherber “Sanotint “Balsamo Colourcare” 200 ml
5 Prekės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės

( 16 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį