Rankų ir kūno priežiūros rinkinys (natūralus muilas ir rankų kremas) “Shea Butter”

Rankų ir kūno priežiūros rinkinys (natūralus muilas ir rankų kremas) “Shea Butter”

Compagnie de Provence dovanų rinkinys
32,00 €
Nėra mokesčio

Rankų ir kūno priežiūros rinkinys Compagnie de Provence “Shea Butter”, kurį sudaro du kosmetikos produktai:

1. Marselio muilas rankoms ir kūnui “Shea Butter” 495 ml
Tai žiemos šaltuką ir vasaros kaitrą pamilusi kolekcija su šildančių baltų gėlių bei jaukaus muskuso aromatu.
Produktų sudėtyje karaliaujantis Vidurio ir Vakarų Afrikoje sąžiningai surinktas ekologiškas taukmedžio sviestas yra vitaminų A, D, E ir F šaltinis, kurie maitina, drėkina ir atkuria odą. O migdolų, alyvuogių ir vynuogių sėklų aliejai švelnina, maitina ir saugo odą.

2. Natūralus rankų kremas su taukmedžio sviestu “Shea Butter” 30 ml
Kreminės tekstūros rankų kremas, praturtintas ypač maistingu 100% grynu ir natūraliu taukmedžio sviestu.
Intensyviai maitinanti formulė pasižymi ilgalaikiu raminančiu poveikiu ir padeda apsaugoti odą. Neįtikėtinai turtingas ir švelniai kvepiantis, jis lengvai tepasi ant odos, apgaubdamas ją minkštumu.

Be dažiklių, gyvulinės kilmės riebalų ir sintetinių medžiagų.

Tinka sausai ir ypač sausai odai

Kiekis

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €  

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

1. Marselio muilas rankoms ir kūnui - tai žiemos šaltuką ir vasaros kaitrą pamilusi kolekcija su šildančių baltų gėlių bei jaukaus muskuso aromatu. Jo formulė virsta smulkiomis kreminėmis putomis, kurios švelniai valo odą, jos nesausindamos.

Šis muilas, pagamintas be sulfatų ir iš natūralaus glicerino, yra švelnus odai bei draugiškas aplinkai, kadangi pateikiamas pakartotinai užpildomame ir perdirbamame švaraus dizaino stikliniame buteliuke su pompa ♻️.

Produkto sudėtyje karaliauja Vidurio ir Vakarų Afrikoje sąžiningai surinktas ekologiškas taukmedžio sviestas, kuriame gausu vitaminų A, D, E ir F, kurie maitina, drėkina ir atkuria odą. Šių priemonių sudėtis taip pat yra papildyta vertingų augalinių aliejų trio, kurį sudaro:

  • odą švelninantis migdolų aliejus,
  • maitinantis alyvuogių aliejus,
  • saugantis vynuogių sėklų aliejus.

Tirštos ir lengvai susigeriančios tekstūros produktai apgaubia raminančiu taukmedžio sviesto aromatu bei yra skirti sausai ir ypač sausai odai.

Daugiau nei 96% sudėtinių medžiagų yra natūralios kilmės, o pakuotės – perdirbamos, tad KARITE SHEA kolekcija yra saugi ne tik kūnui, bet ir draugiška gamtai.

Kaip naudoti?
Vieną ar du kartus paspauskite dozatorių, kad išspaustumėte norimą muilo kiekį į sudrėkintas rankas, švelniai masažuokite kol suputos, tada gerai nuplaukite švariu vandeniu.
Tinka dažnam naudojimui. Galima naudoti kūnui.

Tik išoriniam naudojimui.
Vengti patekimo į akis.
Jei produktas pateko į akis, kruopščiai nuplaukite vandeniu.

2. Natūralus kreminės tekstūros rankų kremas su taukmedžio sviestu, praturtintas ypač maistingu 100% grynu ir natūraliu taukmedžio sviestu. Intensyviai maitinanti formulė pasižymi ilgalaikiu raminančiu poveikiu ir padeda apsaugoti odą nuo išorinio aplinkos poveikio. Neįtikėtinai turtingas ir švelniai kvepiantis, jis lengvai tepasi ant odos, apgaubdamas ją minkštumu.

Kaip naudoti?
Nedidelį kiekį kremo užtepkite ant švariai nuplautų ir nusausintų rankų, tada švelniai įmasažuokite į delnus ir rankas. Taikykite pakartotinai tiek dažnai, kiek norite. Norėdami gauti geriausius rezultatus, tepkite kiekvieną kartą nusiplovę rankas.

Tik išoriniam naudojimui. Vengti patekimo į akis.

COMPAGNIE DE PROVENCE – tai dviejų draugų prancūzų kuriama kūno priežiūros ir kvapų namams linija be dažiklių, gyvulinės kilmės riebalų ir sintetinių medžiagų. Tai kojas kutenančių ir rankų pirštus siekiančių žolelių nusėtos kalvos ir pietryčių Prancūzijos charakterį atspindintys kerintys kvapai. 

Compagnie de Provence dovanų rinkinys
5 Prekės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės

( 16 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį