Natūralus pažeistų ir sausų plaukų serumas

Natūralus pažeistų ir sausų plaukų serumas La Chinata

La Chinata
12,00 €

(12,00 € 1 vnt)

Nėra mokesčio

La Chinata Natural Edition plaukų serumas pasižymi itin drėkinančiomis savybėmis, kurios atsiranda dėl jo formulės, sudarytos iš aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus ir kviečių gemalų aliejaus. Sudėtyje esantis simondsijų aliejus ir kiti natūralūs ingredientai grąžina plaukams spindesį, todėl jie atrodo švelnūs ir žvilgantys, plaukai neišsausėja ir nelūžinėja.

Tinka sausiems ir pažeistiems plaukams.

Kiekis 50 ml

Kiekis
Išparduota

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

 

Nemokamas pristatymas nuo 50.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

Natūralus serumas pažeistiems ir sausiems plaukams. Šis La Chinata plaukų serumas pasižymi ypač drėkinamosiomis savybėmis, kurios gaunamos iš jo formulėje esančių ypač tyro alyvuogių aliejaus ir kviečių gemalų aliejaus. Jis taip pat yra praturtintas simondsijų aliejumi, kuris suteikia plaukams ryškumo, todėl jie atrodo švelnūs ir žvilgantys. Jis taip pat praturtintas Inchi riešutu, kuris yra natūralus ingredientas, neleidžiantis plaukams išsausėti bei lūžinėti.

Naudojant serumą, jau nuo pirmos dienos akivaizdžiai sumažėja išsišakojusių ir išsausėjusių plaukų galiukų, jūsų plaukai sustiprėja ir tampa gyvybingi.

Jame yra saulės filtrų, kurie apsaugo nuo žalingo saulės poveikio.

Naudojimas: nedidelį kiekį galima tepti ant sausų arba drėgnų plaukų, paskirstant nuo plaukų vidurio iki galiukų ir švelniai masažuojant labiausiai pažeistas vietas.

Siekiant geriausių rezultatų, visą procedūrą rekomenduojama atlikti su Natural Edition šampūnu ir atkuriančia plaukų kauke bei Natural Edition plaukų kondicionieriumi.

Sudėtis: CYCLOHEXASILOXANE, CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE, PHENYL TRIMETHICONE, ARGANIA SPINOSA (ARGAN) NUT OIL, TRITICUM VULGARE (WHEAT GERM) OIL, PLUKENETIA VOLUBILIS SEED OIL, OLEA EUROPAEA (OLIVE) OIL, DIMETHICONOL, PARFUM, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, TOCOPHERYL ACETATE, LIMONENE, GERANIOL, LINALOOL.

La Chinata

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės

( 16 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį