NanoTowels šveičiamoji veido šluostė

NanoTowels šveičiamoji veido šluostė 2 vnt

Nano Towels
15,99 €

(15,99 € 1 vnt)

Nėra mokesčio

Nepakeičiamas odos valymo, regeneraciją skatinantis ir senėjimo požymius stabdantis produktas. Oda tampa natūraliai sveikai atrodanti ir spindinti.

Kiekis 2 vnt 

Kiekis
Išparduota

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

 

Nemokamas pristatymas nuo 50.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

Nepakeičiamas odos valymo, regeneraciją skatinantis ir senėjimo požymius stabdantis produktas. Patirkite visus pažangios odos priežiūros privalumus, naudodamiesi viena inovatyvaus dizaino šveičiamąja šluoste, sukurta specialiai atsižvelgiant į odos regeneracijos procesus. „Nano Towels“ šveičiamoji veido šluostė pašalina veido paviršiaus nešvarumus, puikiai valo ir kartu apsaugo odą nuo didesnio sausėjimo. Produktas ne tik atgaivina jūsų odos išvaizdą, bet ir suteikia jai jaunatvišką spindesį bei padeda sumažinti matomus senėjimo požymius.

Viskas užtrunka keturias minutes per dieną. Vos dvi minutes ryte ir vakare, naudodami šveitimo šluostę „Nano Towels Exfoliating Cleanser“, oda tampa natūraliai sveikai atrodanti ir spindinti, taip pat sumažinamas įvairių raukšlių matomumas. Vos po savaitės pradėsite matyti rezultatus: oda taps labiau tonizuota, lygesnė, regeneruota ir sveikiau atrodanti.

Pamirškite brangų cheminį veido valymą ir mikrodermabraziją- „Nano Towels“ šveičiamoji veido odos šluostė yra viskas, ko reikia norint gražios, švytinčios ir sveikos odos. Naudojant šią šluostę išgaunamas profesionalaus veido ir veido porų valymo efektas nenaudojant chemijos turinčių produktų ir visa tai už žymiai mažesnę kainą. Įkvėpta geriausių Pietų Korėjos odos ir grožio priežiūros priemonių, šluostė stimuliuoja jūsų odą, taip skatindama ją natūraliai atsinaujinti, todėl oda atrodo sveikesnė ir jaunatviškai švytinti.

Susikaupę teršalai, tokie kaip makiažo likučiai, kremai nuo saulės ir losjonai, gali neigiamai atsiliepti odai, sukelti spuogų atsiradimą, raukšles ir ankstyvą senėjimą. Viskas, kas patenka ant Jūsų odos, patenka į kraujotaką. Jei jūsų porose yra susikaupusių toksinų ar chemikalų, rekomenduotume juos pašalinti. „NanoTowels“ šveičiamoji veido šluostė GILIAI šveičia ir valo veido odos poras, todėl Jūsų oda gali vėl  kvėpuoti.

„Nano Towels“  šveičiamoji veido šluostė pašalina negyvas odos ląsteles, giliai valo ir mažina poras. Stabdo odos senėjimą, akivaizdžiai sumažina įvairias raukšles, oda tampa stangri ir jaunatviška. Šluostė puikai tilps jūsų kosmetinėje. „Nano Towels“  šveičiamoji veido šluostė - saugus ir efektyvus daugkartinis šveitiklis, skirtas švaresnei ir sveikesnei odai.

 Kiekis pakuotėje: 2 vnt

Nano Towels

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės

( 16 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį