Namų kvapų difuzorius "Malabar Pepper"

Namų kvapų difuzorius "Malabar Pepper" 500 ml

Locherber "Malabar Pepper" 500 ml
88,00 €
Nėra mokesčio

„Locherber“ namų kvapai su lazdelėmis – tai kokybiški itališko kvapo ir dizaino atspindžiai. „Locherber Milano“ vizija sujungia antikinio ir moderniojo Milano stilius, kurie kvapų buteliukus paverčia įstabia namų interjero detale. Rankomis dažytas stiklo buteliukas ir švelnus kipariso medžio dangtelis sukuria žavingą klasicizmo ir modernizmo darną, kurią užbaigia prabangi žakardo etiketė.

Locherber "Malabar Pepper" namų kvapų difuzorius – tai juodųjų pipirų širdelės ir aštrių bei medienos natų kvapas, įkvėptas Indijos Malabaro pakrantės. Rytietiškas aštrus ir medienos aromatingas kvapas su imbiero, apelsino, bergamotės ir cinamono natomis, derinamas su mirta, pelargonija, juodaisiais pipirais, elemi ir muskato riešutais, kuriuos užbaigia kipariso, vetiverijų, pačiulio ir kedro aromatai.

Kiekis: 500 ml

Kiekis
Paskutinė prekė

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €  

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

„Locherber“ namų kvapai su lazdelėmis – tai kokybiški itališko kvapo ir dizaino atspindžiai. „Locherber Milano“ vizija sujungia antikinio ir moderniojo Milano stilius, kurie kvapų buteliukus paverčia įstabia namų interjero detale. Pačių buteliukų gamyba yra unikali dėl ypač kruopštaus rankų darbo, prisidedančio prie autentiško ir išskirtinio produkto gimimo. 

„Locherber“ „Skyline“ linija atspindi dinamišką mados ir kultūros sostinę Milaną bei žvilgsnį į dangų keliančias dangoraižių viršūnes. Rankomis dažytas stiklo buteliukas ir švelnus kipariso medžio dangtelis sukuria žavingą klasicizmo ir modernizmo darną, kurią užbaigia prabangi žakardo etiketė.

Indijos Malabaro krante užgimęs „Malabar Pepper“ namų kvapas užburia rytietiškų prieskonių ir citrusinių vaisių darna pulsuojančia energija.

"Malabar Pepper" – tai juodųjų pipirų širdelės ir aštrių bei medienos natų kvapas, įkvėptas Malabaro pakrantės Indijoje. Čia auginami brangiausi pasaulyje pipirai, kurie įkvėpė didžiuosius portugalų tyrinėtojus, įskaitant Vasco de Gama, eiti prieskonių keliu tarp Indijos ir Europos.

Rytietiškas aštrus ir medienos aromatingas kvapas su imbiero, apelsino, bergamotės ir cinamono natomis, derinamas su mirta, pelargonija, juodaisiais pipirais, elemi ir muskato riešutais, užbaigiant kiparisu, vetiverijomis, pačiuliais ir kedru. 

Leiskitės suviliojami įstabaus Malabar Pepper kvapų aromato!

Kvapų natos:

· Citrusiniai vaisiai žaidžia tarp salsvo ir lengvai rūgštaus aromato, kuris kvapui suteikia lengvumo ir švaros pojūčio;

·  Energingas ir intensyvus imbieras priduoda gaivinančio lengvumo;

· Tobulas cinamono ir juodųjų pipirų derinys maloniai šildo, uždega ir vėl nuramina;

·  Kiparisas ir pačulė skleidžia gilios medienos ir drėgnos žemės natas;

·  Kedro mediena šildo geidulingu balzaminiu ir žemišku miško kvapu.

Viršutinės natos: imbieras, apelsinas, bergamotė, cinamonas

Vidurinės (širdies) natos: mirta, pelargonija, juodieji pipirai, muskato riešutas, elemi

Bazinės natos: violetinė, kiparisas, vetiverijos, pačiuliai, kedras

Difuzoriaus parfumerijos laikas: priklauso nuo patalpos, kurioje jis yra, dydžio ir temperatūros. Tiesioginiai saulės spinduliai ir oro srovės taip pat gali paspartinti garavimą.

Rekomenduojame palaikyti bent pusės turinio lygį buteliuke, kad jame esantis deguonies kiekis per daug nepaveiktų garavimo greičio.
Padėkite difuzorių ant stabilaus paviršiaus. Namų kvapą laikykite kuo toliau nuo šilumos šaltinių ir tiesioginių šviesos šaltinių.

Pakuotės matmenys: ilgis 11 cm, plotis 11 cm ir aukštis 21 cm. Produktas tiekiamas su dovanų dėžute ir pagaliukais (8 vnt.), kurių atskiros dėžutės matmenys yra 43 cm ilgio ir 2,5 cm pločio.

„Locherber“ namų kvapų difuzoriai siūlo nepriekaištingą kokybę, kurią galima ne tik pamatyti, bet ir užuosti. Namų kvapai yra pripildyti geriausiais eteriniais aliejais, kurie, būdami visiškai natūralūs, užburia pažįstamais kvapais ir įkvepia dar neužuostais deriniais.

Locherber "Malabar Pepper" 500 ml
2 Prekės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės

( 16 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį