Locherber Milano namų kvapų difuzorius "Aramaik" 125 ml

Locherber Milano namų kvapų difuzorius "Aramaik" 125 ml

"Locherber" namų kvapų difuzorius "Aramaik" 125 ml
53,00 €
Nėra mokesčio

Locherber Milano namų kvapų difuzorius "Aramaik" – tai įspūdinga ir saulės įkaitinta Arabijos istorija, apgaubianti intensyviai salsvais aromatais ir žemiška medienos šiluma.
Aramaik prasideda citrusinėmis bergamočių ir karčiųjų apelsinų natomis, kurios virsta nardo ir pelargonijos gėlių natomis, galiausiai pereinantis į intensyvų užbaigimą su sudėtinga aromatinga architektūra, kurioje išsiskiria sumedėjusios agaro medienos, pačiulių ir gvajako natos bei saldžios vanilės, gintaro ir miros natos.

„Locherber Milano“ namų kvapai – tai kokybiški itališko kvapo ir dizaino atspindžiai, sujungiantys antikinio ir moderniojo Milano stilius, kurie kvapų buteliukus paverčia įstabia namų interjero detale.
Rankomis dažytas stiklo buteliukas ir švelnus kipariso medžio dangtelis sukuria žavingą klasicizmo ir modernizmo darną, kurią užbaigia prabangi žakardo etiketė.

Kiekis: 125 ml

Kiekis

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €  

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

Locherber Milano namų kvapų difuzorius "Aramaik" yra pripildytas geriausiais eteriniais aliejais, kurie, būdami visiškai natūralūs, užburia pažįstamais kvapais ir įkvepia dar neužuostais deriniais.

„Aramaik“ – tai įspūdinga ir saulės įkaitinta Arabijos istorija, apgaubianti intensyviai salsvais aromatais ir žemiška medienos šiluma.

KVAPŲ NATOS

Viršutinės natos: bergamotė, kartaus apelsino

Širdies natos: Spikenard, pelargonija

Pagrindinės natos: gintaras, mira, vanilė, gvajako mediena, benzoinas, pačiuliai, agarmedis

  • Saldžioji bergamotė išryškina kvapo saldumą;
  • Kartusis apelsinas suteikia egzotinės vaisių gaivos ir švelniai kartaus akcento;
  • Švelni ambra ir ištaiginga vanilė sukuria prabangos derinį;
  • Mira ir pačulė apjungia kvapų natas žemiška drėgmės ir gyvybės baze;
  • Paslaptingas agarmedis (oud) šildo, glosto ir užliūliuoja jaukios medienos ir derlingos žemės natomis.

 

Difuzoriaus parfumerijos laikas: priklauso nuo patalpos, kurioje jis yra, dydžio ir temperatūros. Tiesioginiai saulės spinduliai ir oro srovės taip pat gali paspartinti garavimą.

Rekomenduojame palaikyti bent pusės turinio lygį buteliuke, kad jame esantis deguonies kiekis per daug nepaveiktų garavimo greičio.
Padėkite difuzorių ant stabilaus paviršiaus. Namų kvapą laikykite kuo toliau nuo šilumos šaltinių ir tiesioginių šviesos šaltinių.

„Locherber“ namų kvapų difuzoriai siūlo nepriekaištingą kokybę, kurią galima ne tik pamatyti, bet ir užuosti. Namų kvapai yra pripildyti geriausiais eteriniais aliejais, kurie, būdami visiškai natūralūs, užburia pažįstamais kvapais ir įkvepia dar neužuostais deriniais.

"Locherber" namų kvapų difuzorius "Aramaik" 125 ml
5 Prekės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės

( 16 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį