Langų valiklis

Langų valiklis (hidrofobinė ir antistatinė apsauga) “Glass-Quartz GT”

Tenzi “Glass - Quartz GT”
10,00 €
Nėra mokesčio

Paruoštas naudojimui langų valiklis (hidrofobinė ir antistatinė apsauga) Tenzi “Glass-Quartz GT”, skirtas stiklo paviršiams pastato išorėje ir viduje valyti, apsaugoti ir prižiūrėti (stiklui, veidrodžiams, pertvaroms, vitrinoms ir kt.). 

Langų valiklis palieka hidrofobinę plėvelę, sukuriančią karoliukų efektą, kuri žymiai sulėtina pakartotinį sutepimą. Puikiai pašalina visų tipų nubėgimo paliktus nešvarumus (organinius ir mineralinius).

Kiekis: 1 ltr

Kiekis
Paskutinė prekė

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €  

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

Langų valymo priemonė su hidrofobine ir antistatine apsauga, skirta stiklo paviršiams pastato išorėje ir viduje valyti, apsaugoti ir prižiūrėti (stiklas, veidrodžiai, pertvaros, vitrinos ir kt.). Palieka hidrofobinį sluoksnį, kuris žymiai sulėtina atsinaujinusio nešvarumų nusėdimą. Puikiai pašalina kasdienius visų rūšių nešvarumus (organinius ir mineralinius). Draugiškas aplinkai.

 TAIKYMO SRITIS:

 - langai

 - veidrodžiai

 - vitrinos 

 - stiklinės pertvaros

NAUDOJIMAS

Langų valymo priemoNė yra paruošta naudoti, skiesti nereikia. Užpurkšti 1-2 kartus ant 1 m2 paviršiaus. Nuvalykite ir nupoliruokite švaria medvilnine arba mikropluošto šluoste.

Pastabos: Nenaudokite šio gaminio ant labai karštų paviršių. Naudojant atskirą šluostę poliravimui, vizualinis efektas ir hidrofobinės dangos kokybė žymiai pagerėja.

Tenzi “Glass - Quartz GT”
2 Prekės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės

( 16 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį