Intymios higienos prausiklis "Fluido Detergente Intimo" 250 ml

Locherber "Fluido Detergente Intimo"
18,00 €
Nėra mokesčio

Intymios higienos prausiklis “Fluido Detergente Intimo”. Tai švelnus ir visiškai natūralus intymių kūno vietų prausiklis moterims ir vyrams. Natūraliais principais sukurti produktai, kuriuose slypinti gamtos energija gaivina ne tik odą, bet ir sielą. Aukštos kokybės ingredientai ir griežti produktų standartai aukština sveikos odos žavesį ir gerą savijautą bei apjungia proto, širdies ir sielos darnos filosofiją.

Kiekis: 250 ml 

Kiekis

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €  

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

Intymios higienos prausiklis “Fluido Detergente Intimo”. Tai švelnus ir visiškai natūralus intymių kūno vietų prausiklis moterims ir vyrams. Šios priemonės sudėtyje yra tik neutralios, švelnaus poveikio sudėtinės dalys, tokios kaip pieno baltymai ir pieno rūgštis. Kosmetikos pramonės pripažinti išrūgų privalumai apima efektyvų odos drėkinimą, stangrinimą ir natūralios odos balanso atkūrimą. Išrūgų sudėtyje esantys baltymai stiprina viršutiniuose epidermio sluoksniuose esančias kolageno skaidulas, sulėtina senėjimo procesą ir maitina odą. Šis prausiklis nesudirgins net ir jautriausios odos bei lengvai panaikins nemalonius kvapus.

LOCHERBER kosmetikos linija – tai natūraliais principais sukurti produktai, kuriuose slypinti gamtos energija gaivina ne tik odą, bet ir sielą. Aukštos kokybės ingredientai ir griežti produktų standartai aukština sveikos odos žavesį ir gerą savijautą bei apjungia proto, širdies ir sielos darnos filosofiją.

Locherber "Fluido Detergente Intimo"
5 Prekės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės

( 16 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį