Intesyviai drėkinantis kondicionierius plaukams "No.1 L'HYDRATATION"

David Mallett Conditioner "No.1 L'HYDRATATION" 50 ml
13,00 €
Nėra mokesčio

Intensyviai drėkinantis kondicionierius plaukams "No.1 L'HYDRATATION", skirtas itin sausų ir pažeistų plaukų priežiūrai.

Maitinamasis plaukų kondicionierius giliai įsiskverbia į plaukus ir stiprina juos, kad būtų užtikrintas ilgalaikis drėkinimas. Nepalieka likučių ir palengvina plaukų formavimą, išlygina arba paryškina garbanas.

Sudėtyje nėra kvepalų. Tinka net ir jautriausiai ar alergiškai galvos odai.

Kiekis 50 ml

Kiekis
Paskutinė prekė

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

 

Nemokamas pristatymas nuo 50.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

Intensyviai drėkinantis kondicionierius plaukams "No.1 L'HYDRATATION" itin sausų ir pažeistų plaukų priežiūrai. Plaukų kondicionierius suteikia žvilgesio, sustiprina ir ilgam sudrėkina plaukus. Neapsunkina jų, atgaivina ir atkuria. Bekvapis.

Plaukų tipas: normaliems ir labai sausiems plaukams.

Pagrindiniai ingredientai: Keravis - tai unikalus augalinių baltymų kompleksas, veikiantis tris plaukų sveikatos parametrus: stiprumą, grožį ir blizgesį. Jis patrigubina fizines pluošto savybes, palyginti su įprastu produktu, ir žymiai pagerina pažeistų plaukų būklę. Jis sustiprina plauką iš vidaus, glotnindamas folikulą. Plaukai įgyja šilkinį švelnumą ir neįtikėtiną žvilgesį.

Kaip naudoti kondicionierių: tepkite ant drėgnų, iš anksto išplautų plaukų ir švelniai įmasažuokite. Sušukuokite plaukus retomis šukomis ir palikite veikti. Labai pažeistiems plaukams procedūros laikas gali būti pratęstas iki 20 minučių, tada dar kartą iššukuokite ir gerai išskalaukite.

Patarimai: norėdami užtikrinti geresnį drėkinimą, sujunkite visą drėkinimo liniją, naudokite šį plaukų kondicionierių kasdien po šampūno Nr.1. 

Maksimaliam poveikiui pasiekti, vieną kartą per savaitę užtepkite plaukų kaukę Nr. 1 ant rankšluosčiu nusausintų plaukų ir apvyniokite juos šiltu rankšluosčiu (galite jį sušildyti verdančiame vandenyje arba mikrobangų krosnelėje). Kaukę galite palikti maždaug 30 minučių, kol būnate vonioje ar pirtyje.

Sudėtis: Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cetyl Esters, Clycerin, Isopropyl Palmitate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citric Acid, Cetrimonium Cloride, Amodimethicone, Trideceth-12, Cyclotetrasiloxane, Cyclopentasiloxane, Sodium Benzoate, Hydrolysed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Disodium Edta, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol.

David Mallett Conditioner "No.1 L'HYDRATATION" 50 ml
1 Vienetas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės

( 16 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį