Avalynės gaiviklis nuo nemalonaus kvapo

Avalynės gaiviklis nuo nemalonaus kvapo

9,99 €
Nėra mokesčio

Avalynės gaiviklis nuo nemalonaus kvapo. Tai specialiai avalynei sukurta antibakterinė priemonė, apsauganti Jūsų avalynę nuo nemalonaus kvapo, bakterijų ir netgi virusų. Ypatingai rekomenduojama kasdien nešiojamai avalynei, sportinei avalynei, turistiniams ir slidinėjimo batams, pačiūžoms ir pan.

Kiekis: 75 ml

Kiekis
Paskutinė prekė

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

 

Nemokamas pristatymas nuo 50.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

Gaiviklis avalinei. Tai specialiai avalynei sukurta antibakterinė priemonė, apsauganti Jūsų avalynę nuo nemalonaus kvapo, bakterijų ir netgi virusų. Ypatingai rekomenduojama kasdien nešiojamai avalynei, sportinei avalynei, turistiniams ir slidinėjimo batams, pačiūžoms ir pan.

NAUDOJIMAS: Rekomenduojame priemonę naudoti ne anksčiau kaip 3 val. iki avalynės naudojimo. Purkškite priemonę į avalynės vidų tol, kol ši lengvai sudrėks. Leiskite avalynei sausai išdžiūti. Jei produktą naudosite pagal paskirtį, efektyvumas išlieka net keletą savaičių.

DĖMESIO: Venkite akių kontakto. Nepraryti. Slėginė talpykla: kaitinama gali sprogti. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Slėginis indas: Nepradurti ir nedeginti net panaudoto. Saugoti nuo saulės šviesos. Nelaikyti aukštesnėje kaip +50 laipsnių Celsijaus temperatūroje.

SUDĖTIS: Alfa-ciklodekstrinas, vanduo, citrinos rūgštis, vandenilio peroksidas, sidabro dalelės

PRODUKTO KIEKIS: 75 ml

1 Vienetas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės

( 16 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį