Dieninis veido kremas SPF15

Dieninis veido kremas SPF15

Siin
54,90 €

(54,90 € 1 vnt)

Nėra mokesčio

Day Cream SPF15“ dieninis kremas turi oro taršos poveikį mažinančių savybių, tad apsaugo veido odą nuo dulkių, smogo ir kenksmingų saulės spindulių. Puikiai tinkamas naudoti kaip makiažo bazė.

Kiekis 50 ml

Kiekis

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

 

Nemokamas pristatymas nuo 50.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

Day Cream SPF15“ dieninis kremas turi oro taršos poveikį mažinančių savybių, tad apsaugo veido odą nuo dulkių, smogo ir kenksmingų saulės spindulių. Specialus SPF15 apsaugos nuo saulės poveikio kompleksas apsaugo veido odą nuo UVA ir UVB spindulių. Trumposios ir ilgosios grandinių hialuronorūgštys intensyviai drėkina, o aukštos kokybės antioksidantai iš Edelveiso (Liūtpėdės)alyvuogių lapų ekstraktas ir tokoferolis (vitaminas E) aktyviai suriša laisvuosius radikalus ir turi priešuždegiminį poveikį. Keramidai ir taukmedžio sviestas apsaugo veido odą ir sukuria komforto pojūtį.

  • Dermatologiškai patikrintas.
  • Tinka visų tipų odai.

Kaip tinkamai naudoti: Naudokite rytais po veido valymo (geriausiai valymui tinka valomasis veido pienelis ir/arba tonikas), ir, jei oda sausėja, dienos metu veido, kaklo ir dekoltė zonai. Kremą paskirstykitešvelniai masažuojant ar tapšnojant, kremas į odą geriasi greitai. Šis kremas puikiai saugo nuo aplinkoje esančių dulkių, nešvarumų, UV saulės spindulių. SPF15 taip pat puikiai tinkamas naudoti kaip makiažo bazė.


Kiekis: 50 ml

Pagaminta Austrijoje

Siin
5 Prekės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės

( 16 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį