Compagnie de Provence mini rankų kremai

Compagnie de Provence mini rankų kremai - rinkinys "Shades of Pink"

Compagnie de Provence
21,00 €
Nėra mokesčio

Compagnie de Provence mini rankų kremai - tai puikus "Shades of Pink" dovanų rinkinys metalinėje dėžutėje. Rankų kremų sudėtyje - ne mažiau kaip 96% natūralios kilmės ingredientų! Kiekvienas rankų kremas drėkina odą, ramina ją ir apsaugo nuo išorinio aplinkos poveikio.

Šioje kolekcijoje visus gaminius vainikuoja ir rankų odą saugo bei maitina augalinių aliejų trio: saldžiųjų migdolų aliejus, alyvuogių aliejus ir vynuogių sėklų aliejus. 

Rinkinį sudaro:

- Fig of Provence 30 ml

- Wild Rose 30 ml 

- Pink Grapefruit 30 ml

Kiekis

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

 

Nemokamas pristatymas nuo 50.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

Compagnie de Provence "Shades of Pink" rankų kremų rinkinys metalinėje dovanų dėžutėje.

Šioje kolekcijoje visi rankų kremai praturtinti augalinių aliejų trejetu iš Prancūzijos: saldžiųjų migdolų aliejumi, alyvuogių aliejumi ir vynuogių sėklų aliejumi. 

Rankų kremų sudėtyje - ne mažiau kaip 96% natūralios kilmės ingredientų, kurie drėkina, ramina odą ir apsaugo ją nuo neigiamo išorinio aplinkos poveikio.

Rinkinį sudaro:

- Fig of Provence 30 ml

- Wild Rose 30 ml 

- Pink Grapefruit 30 ml

Ingredientai:

ALIJOŠIUS
Alavijas buvo auginamas šimtmečius dėl išskirtinių odos priežiūros savybių. Jis ypač populiarus dėl savo drėkinančių ir raminamųjų savybių, kurių daugiausia yra jo minkštime. Jame yra daug mineralų ir vitaminų, taip pat drėkinančių ir antioksidacinių ingredientų, kurie iš karto ramina ir drėkina odą. Šis sausrai atsparus augalas taip pat yra puikus ingredientas jautriai ir sudirgusiai odai.

TAUKMEDŽIO SVIESTAS
Iš Vakarų ir Vidurio Afrikos atvežtų taukmedžio riešutų spaustame taukmedžio svieste yra vitaminų A, D, E ir F, kurie suteikia jam galingų regeneruojančių ir odą atkuriančių savybių. Jis taip pat yra puikus maitinamasis ingredientas ir rūpinasi net reikliausia oda, užtikrindamas keturis pagrindinius poreikius: ramina, saugo, maitina ir gerina elastingumą.

SALDŽIŲJŲ MIGDOLŲ ALIEJUS IŠ PROVANSO
Migdolų aliejus garsėja savo raminamuoju ir minkštinamuoju poveikiu. Dėl savo sudėties, kurioje gausu oleino rūgšties ir minkštinančių veikliųjų medžiagų, saldžiųjų migdolų aliejus minkština odą ir apsaugo ją nuo išsausėjimo, suteikdamas jai aksominį pojūtį.

VYNUOGIŲ SĖKLŲ ALIEJUS
Vynuogių kauliukų aliejus yra kilęs iš Prancūzijos ir dėl savo antioksidacinių savybių yra laikomas vitamino E ir polifenolių šaltiniu. Turtingas flavonoidais, kurie yra galingi antioksidantai, padeda apsaugoti odą nuo laisvųjų radikalų ir priešlaikinio odos senėjimo. Jame taip pat gausu omega-6 riebalų rūgščių, kurios suteikia jai drėkinimo ir restruktūrizavimo savybių. Vynuogių kauliukų aliejus gali būti naudojamas visų tipų odai.

MEDUS IŠ AUKŠTOJO PROVANSO
Natūraliai turtingas cukraus, mineralų ir vitamino B, Haute-Provence medus drėkina viršutinius epidermio sluoksnius ir padeda nuraminti suskeldėjusią odą. Sudėtyje yra antioksidantų, kurie padeda išlaikyti odos elastingumą ir stangrumą, o mikroelementai apsaugo odą nuo senėjimo.

Kaip naudoti?

Užtepkite nedidelį kiekį ant švarių, sausų rankų, tada švelniai įmasažuokite į delnus ir plaštakas, nepamirštant nagų ir odelių. Taikykite pakartotinai tiek dažnai, kiek norite. Norėdami gauti geriausius rezultatus, tepkite kiekvieną kartą nusiplovę rankas.

Tik išoriniam naudojimui. Vengti patekimo į akis.

Compagnie de Provence
5 Prekės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės

( 16 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį