Barzdai struktūros ir formos suteikiantis balzamas

Barzdai struktūros ir formos suteikiantis balzamas 70 ml

David Mallett Beard Balm 70 ml
26,00 €
Nėra mokesčio

Balzamo barzdai sudėtyje nėra priedų ir dirbtinių dažiklių, todėl jis tinka net jautriausiai odai. Suvaldo nepaklusnius barzdos plaukus. Suteikia struktūros ir apibrėžia kontūrus. Drėkina. „David Mallett“ prancūziški plaukų priežiūros produktai išsiskiria aukščiausia kokybe, techninėmis naujovėmis ir kitais pranašumais prabangos prekių rinkoje. Gaminant produktus, didžiausias dėmesys skiriamas trims pagrindiniams plaukų aspektams: DRĖKINIMUI, APIMČIAI ir SPALVAI.

Kiekis: 70 ml 

Kiekis
Išparduota

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €  

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

Balzamo barzdai sudėtyje nėra priedų ir dirbtinių dažiklių, todėl jis tinka net jautriausiai odai. Suvaldo nepaklusnius barzdos plaukus. Suteikia struktūros ir apibrėžia kontūrus. 

Drėkina

Švelnus bergamotės kvapas. Visiems odos tipams

Pagrindinė sudėtinė dalis: Keravis: augalinis proteinų kompleksas, leidžiantis medžiagoms prasiskverbti tiesiai į plauko žievę. Jis sustiprina plauką iš vidaus, glotnindamas folikulą. Plaukai įgyja šilkinį švelnumą ir neįtikėtiną žvilgesį.

Kaip naudoti: užtepkite nedidelį produkto kiekį ant barzdos ir iššukuokite šukomis arba pirštais. Palikite 5 min. Taip maistingosios medžiagos prasiskverbia giliau į plauką ir suteikia geresnę apsaugą nuo šalčio ar saulės. Gerai išskalaukite arba palikite produktą.

Patarimai: gali būti naudojamas ant drėgnų plaukų, nes jo sudėtis tokia pati kaip kaukės Nr. 1 „L‘Hydratation“, tik įdėta bergamotės kvapo. Todėl produktas gali maitinti plauką arba būti naudojamas šukuosenai formuoti.

Kiekis: 70 ml

David Mallett Beard Balm 70 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės

( 16 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį