Atstatomasis aliejus plaukams su biotinu ir kolagenu

Atstatomasis aliejus plaukams su biotinu ir kolagenu “Olio Non Olio” 200 ml

Locherber “Sanotint Olio Non Olio“ 200 ml
14,00 €
Nėra mokesčio

Atstatomasis aliejus plaukams “Olio Non Olio", kurio pagrindą sudaro aliejinis sorų ekstraktas, kalcio pantotenatas ir biotinas, hidrolizuotas kolagenas, pieno rūgštis, polikvarteras, saulės filtras. 

Tai speciali apsauginė priemonė su poliruojančiu, apimtį suteikiančiu ir fiksuojančiu poveikiu. Šis plaukų aliejus su sorų ekstraktu yra neriebus, todėl plaukai išlieka sausi, tampa tvirti, lengvai iššukuojami ir sveiki. Saugo nuo chloro, druskos ir saulės spindulių, apsaugo nuo galiukų skilinėjimo. 

Tinka nepaklusniems, sausiems, ploniems, lūžinėjantiems, dažytiems ar priaugintiems plaukams.

Kiekis: 200 ml

Kiekis

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €  

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

Atstatomasis aliejus plaukams - kosmetinis vanduo “Olio Non Olio - tai speciali Jūsų plaukų priežiūros priemonė, kuri suvaldo sunkiai tvarkomus, gležnus plaukus, apsaugo juos nuo chloro, druskos ir UV spindulių.

Tai neriebus produktas, kurio sudėtyje yra auksinių sorų ekstrakto. Jis sutvarko išsišakojusius plaukų galiukus, suteikia plaukams žvilgesio, švelnumo ir apimties; jie tampa lengvai iššukuojami. Šis plaukų aliejus puikiai tinka sausiems, ploniems, dažytiems ar kitaip įvairių priemonių paveiktiems plaukams.

Naudojimas: išplovę plaukus su Sanotint ColourCare, paskirstykite ColourCare kondicionierių per visus plaukus; palikite 5 minutes, tada nuplaukite šiltu vandeniu.

Užtepkite nedidelį kiekį plaukų aliejaus ant šiek tiek drėgnų plaukų ir švelniai įmasažuokite. Nuplaukite, esant poreikiui pakartokite procedūrą.

Sudėtyje nėra parabenų, parafino, gyvūninės kilmės produktų, alkoholio, sintetinės kilmės dažiklių, GMO bei metalų. Atliktas nikelio tyrimas.

Produktas nebandytas su gyvūnais. Dermatologiškai patikrintas.

Tinka itin jautriai odai.

LOCHERBER plaukų priemonių linija SANOTINT – tai auksinių sorų ir augalinių aliejų ekstraktais praturtinti plaukų priežiūros produktai ir natūralūs plaukų dažai. Kasdienės priežiūros priemonių įvairovė apima į plaukų tipą ir būklę orientuotus šampūnus, kaukes ir aliejus, taip siūlydama saugius, gamta paremtus sprendimus.

SUDĖTIS: AQUA, ALCOHOL DENAT, POLYSORBATE 20, HYDROXYETHYLCELLULOSE, POLYQUATEMIUM - 11, GLYCERIN, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMTE, PANICUM MILIACEUM SEED EXTRACT, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, LAURYLDIMONIUM HYDROXYPROPYL HYDROLYZED SOY PROTEIN, HYDROLYZED SOY PROTEIN, SODIUM GLUTAMATE, HYDROXYPROPYLN GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, GLYCINE, PHENOXYETHALON, CAPRYLYL GLYCOL, SORBIC ACID, PARFUM, BENZYL, ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, EUGENOL, HYDROXYCITRONELLAL, LINALOOL, ALPHA- ISOMETHYL LONONE.

Locherber “Sanotint Olio Non Olio“ 200 ml
3 Prekės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės

( 16 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį