Aromaterapine duso zele “Arctic”

Aromaterapinė dušo želė “Arctic” 200 ml

Locherber “Bagno Olio Aromaterapico Artico” 200 ml
20,00 €
Nėra mokesčio

Aromaterapinė dušo želė "Arctic" giliai sudrėkina, pamaitina ir nuramina odą, apgaubdama svaiginančiu miško aromatu. Natūraliais principais sukurtas produktas, kuriame slypinti gamtos energija gaivina ne tik odą, bet ir sielą. Aukštos kokybės ingredientai ir griežti produkto standartai padeda atgauti sveikos odos žavesį ir gerą savijautą bei apjungia proto, širdies ir sielos darnos filosofiją.

Kiekis: 200 ml

Kiekis

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €  

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

Locherber kompanijos dušo želė / aromaterapinis aliejus voniai "Arctic" - tai rinktinių eterinių aliejų derinys atpalaiduojančioms kasdienėms procedūroms, padėsiantis atgauti lengvumą ir gyvybingumą.

Sudėtyje esantys natūralūs ingredientai, tokie kaip kalninės arnikos, baltojo beržo, žaliųjų midijų ekstraktai bei pipirmėtės, saldžiojo apelsino ir citrinos žievelių, levandų ir čiobrelių eteriniai aliejai, prisideda prie stangrios ir gyvybingos odos atkūrimo.

Teigiamas veikliųjų medžiagų poveikis susilieja su tauriųjų eterinių aliejų gaivumu ir suteikia malonų ilgai išliekantį geros savijautos pojūtį. 

Priemonė giliai drėkina, pamaitina ir nuramina odą, be to padeda atsipalaiduoti, apgaubdama svaiginančiu miško aromatu.

Naudojimas: tepkite tiesiai ant kūno arba du šaukštus produkto įpilkite į šiltą vonios vandenį. Įtrinkite kūną sukamaisiais masažiniais judesiais ir nepamirškite nuplauti.

Tinka visų tipų odai. Idealiai tinka šaltomis ir drėgnomis dienomis.

Locherber kosmetikos linija – tai natūraliais principais sukurti produktai, kuriuose slypinti gamtos energija gaivina ne tik odą, bet ir sielą. Aukštos kokybės ingredientai ir griežti produktų standartai užtikrina sveikos odos žavesį ir gerą savijautą bei apjungia proto, širdies ir sielos darnos filosofiją.

Locherber “Bagno Olio Aromaterapico Artico” 200 ml
4 Prekės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės

( 16 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį