24 val. Veido odą drekinantis kremas

24 val. Veido odą drekinantis kremas

Siin
64,90 €

(64,90 € 1 vnt)

Nėra mokesčio

24 Hours Essence Cream kremo sudėtyje esantis Edelveisas (Liūtpėdė)simondsijų aliejusalijošius ir taukmedžio sviestas kartu su tarptautinį apdovanojimą pelniusiu veikliųjų vaistažolių kompleksu Aquapront™ drėkina veido odą 24 valandas.

Kiekis 100 ml 

Kiekis

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €  

Nemokamas pristatymas nuo 60.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

„24 Hours Essence Cream“ kremo sudėtyje esantis Edelveisas (Liūtpėdė)simondsijų aliejusalijošius ir taukmedžio sviestas kartu su tarptautinį apdovanojimą pelniusiu veikliųjų vaistažolių kompleksu Aquapront™ drėkina veido odą 24 valandas. Intensyvus 24 val. drekinimas odai suteikiamas naudojant specialią giluminio drėkinimo technologiją, kuri prisotina odą drėgme ir sulaiko ją iki 24 valandų. Akimirksiu po kremo panaudojimo bus matomas rezultatas, odos poros yra išlyginamos, veido oda tampa lygensė ir stangresnė, raukšlės yra užpildomos ir akivaizdžiai sumažėja jų matomumas.

  • Dermatologiškai patikrintas.
  • Tinka visų tipų odai.

Kaip tinkamai naudoti: Švelniai paskirstykite ant veido odos rytais arba vakarais, naudojant lengvus, masažuojamuosius judesius ar tapšnojant. 24H drėkinamasis kremas greitai įsisavinamas odos, todėl puikiai tinka naudoti kaip makiažo bazė.

Kiekis: 100 ml

Pagaminta Austrijoje

Siin
5 Prekės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susijusios prekės

( 16 prekių toje pačioje kategorijoje )

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį